Araçlar birbirine girdi!

Malatya-Elazığ karayolu bölge trafik müdürlüğü mevkiinde meydana gelen iki ayrı kazada, beş kişi yaralandı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, Malatya-Elazığ karayolu bölge trafik müdürlüğü mevkiinde meydana gelen kazada kent merkezi istikametine seyir halinde olan Y.B. (56) idaresindeki 44 LF 838 plakalı araç ile M.K. (35) yönetimindeki 27 AI P008 plakalı otomobil ve İ.G.’nin kullandığı 44 AZ 912 plakalı araç çarpıştı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada, İ.G. (23), A.G. (53), E.G. (50), H.G. (25) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
İKİNCİ KAZADA İSE...
Doğanşehir ilçe sınırları içerisinde meydana gelen ikinci kazada ise Adıyaman’dan gelerek Malatya istikametine seyir halinde olan Mehmet Demir idaresindeki 51 HV 515 plakalı Fiat marka hafif ticari araç sürücüsünün kontrolünden çıkarak Savaklı mevkiinde şarampole uçtu. Kazada araç sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü daha sonra Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.