Arama çalışmaları 7 saat sürdü

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yoğun sis nedeniyle yolunu kaybeden 80 yaşındaki kadın, jandarma ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 7 saat süren çalışması ile bulundu.
HABER MERKEZİ-HEKİMHAN
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yoğun sis nedeniyle yolunu kaybeden 80 yaşındaki kadın, jandarma ve AFAD ekiplerinin yaklaşık 7 saat süren çalışması ile bulundu.
SİSTEN KAYBOLAN KADIN 7 SAAT SONRA BULUNDU
Hekimhan ilçesi Kurşunlu Mahallesi Alholar mevkiinde koyunlarını otlatan 80 yaşındaki Hüsne Şahin geç saate kadar eve dönmeyince yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri yaşlı kadının bulunması için çalışma başlatırken, AFAD ekipleri de olay yerine gelerek arama başlattı. Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ve köy halkının da katıldığı arama çalışmalarında yaşlı kadın 7 saatlik arama sonrası gece saatlerinde köye 10 kilometre uzaklıktaki Kızıl Mağara Mahallesi'nde bulundu. Yoğun sis nedeniyle yolu şaşırdığı öğrenilen yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.