AVM'de kadınlar günü çalışması

8 Mart Kadınlar günü nedeniyle Malatya’da kadın derneklerinin ortaklaşa düzenlediği bilimsel atölye çalışması ile kadınlar günü farklı olarak kutlanıyor.
MalatyaPark AVM'de son katta 6-9 Mart tarihleri arasında açık olacak olan stantta, “Malatyalı kadınlar deneyimlerinizi paylaşmaya var mısınız” sloganı ile anketler doldurulacak. Etkinliğin açılışı ise bugün AVM'de düzenlenen tören ile yapıldı. Törene Yazıhan İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan, Yazıhan İlçe Kaymakamı, Malatya Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Göknur Aktay, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, MalatyaPark Yönetim Kurulu Başkan vekili Mehmet Kavuk ile kentteki diğer kadın derneklerinin temsilcileri milletvekili aday adayları ile kadınlar katıldı.
Yapılan konuşmalarda, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine değinilerek düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler verildi. 4 gün boyunca açık olacak olan stantlarda kadınların dolduracağı anket formlarından elde edilecek bilgilerin, daha sonra raporlaştırılarak bilimsel çalışmalarda kullanılacağı ve aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na da gönderileceği belirtildi.
Yapılan açılışın ardından ise protokolde bulunan kadın yöneticiler ilk olarak anketleri doldurdu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Elektrik Kesintisi 11 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Hava Durumu 11 Eylül 2025: Gün Boyu Sıcaklıklar Saat Saat Açıklandı
- Malatya Namaz Vakitleri 11 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- Malatya’da 10 Eylül Vefat Listesi: 7 Kişi Hakkın Rahmetine Kavuştu
- İş Güvenliği Bu Mu? Kule Vinçle İndirilen İşçi Şoke Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.