Bakan Selçuk: “SGK prim ödeme süresini uzattık”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Elazığ ve Malatya’da işyeri ve işverenlerimizin yanında olmak adına SGK prim ödeme süresini 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatıyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Elazığ ve Malatya'da işyeri ve işverenlerimizin yanında olmak adına SGK prim ödeme süresini 30 Nisan 2020 tarihine kadar uzatıyoruz” açıklamasını yaptı.
"ERTELENEN PRİM BORÇLARI FAİZSİZ TAKSİTLENDİRİLEBİLECEK"
Ertelenen prim borçlarına faizsiz taksitlendirme imkanı getirileceğini de aktaran Bakan Selçuk, “Ayrıca yazılı başvuru yapılması halinde azami 12 aya kadar tecil faizi alınmaksızın ertelenen bu borçların taksitlendirilmesi imkanını da sağlıyoruz" ifadesini kullandı.
"DEVLETİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA"
Bakan Selçuk “Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha başsağlığı, yakınlarına sabır, aziz milletimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimizin her daim vatandaşlarımızın yanlarında” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Darende’de 50 Yıllık Taş Ustalığı Yok Olma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
- TOBB ve Türk İş Dünyası Malatya'da Eğitimden Konuta Birçok Alanda İmzası Bulunan Yatırımları Tamamladı
- Narkotik Ekiplerinin Adım Adım Takip Ettiği Sokak Satıcıları Cezaevine Gönderildi
- Sokak Çetelerine Darbe! Malatya’nın Da Aralarında Bulunduğu 78 İlde Operasyon Yapıldı
- Malatya’da 146 Bin 478 Öğrenci Dersbaşı Yaptı! Vali Yavuz’dan Dikkat Çeken Mesajlar Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.