Battalgazi’de Silah Sesleri Paniğe Neden Oldu: Polis Şüphelilerin Peşinde

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde motosikletle bir iş yerinin önüne gelen iki şüpheli, pompalı tüfekle havaya ateş açtıktan sonra bölgeden kaçtı. Olayda yaralanan olmazken, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Malatya’nın Battalgazi ilçesinde motosikletle bir iş yerinin önüne gelen iki şüpheli, pompalı tüfekle havaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
İŞ YERİNİN ÖNÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇTILAR
Olay, Tandoğan Mahallesi Kentim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletli iki kişi bir iş yerinin önünde durdu. Şüpheliler, burada pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Ateş açtıktan sonra motosikletle bölgeden uzaklaşan şüpheliler kayıplara karıştı.
POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ
İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede olayda yaralanan olmadığı belirlendi. Ateşlenen saçmaların da herhangi bir yere isabet etmediği tespit edildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
.jpeg)
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Şeker Sezonu Hızlandı: Fabrikada 5 Bin 500 Ton Şeker Üretildi
- Dilek Mahallesi'ndeki Altyapı Çileye Dönüştü Esnaf Ve Vatandaş Çözüm Bekliyor
- Malatya’da Feci Kaza: 78 Yaşındaki Hasan Açar Hayatını Kaybetti
- Adem Hasan Abik Doğanyol İlçesindeki Olayda Hayatını Kaybetti
- Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde Yıllardır Süren Çevre ve Koku Sorunu Sona Eriyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.