BBP Malatya İl Başkanlığı'na Sema Altuntaş atandı

BBP Malatya İl örgütünün başına Av. Sema Altuntaş getirildi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi tarafından feshedilen BBP Malatya İl örgütünün başına Av. Sema Altuntaş getirildi.
Atama kararı sonrası BBP Malatya İl Başkanlığı görevine başlayan Av. Selma Altuntaş, Genel Merkez tarafından görevin kendisine tevdi edildiğini belirterek, bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.
7 Haziran Genel Seçimleri'nde Milli İttifak'ta BBP Malatya Milletvekili Adayı olarak çalıştığını belirten Altuntaş, “Büyük Birlik Partisi'nin rahmetli eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği uçak kazasınında sır perdesi halen aralanmadı. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun davası için göreve talip olduk. Özellikle bir avukat olarak bir hukukçu olarak tüm bu olayların üzerine gitmeyi düşünüyorum” dedi.
BBP Malatya İl Başkanı olarak Malatya'daki tüm sorunlara da değineceklerini belirten Altuntaş, muhalefet partisi olarak oluşacak iktidar partisine de her zaman doğru yolu gösterme adına eleştiriler de bulunmaktan çekinmeyeceklerini söyledi. Altuntaş, görev değişikliğinin ise Büyük Birlik Partisi Malatya teşkilatına ve camiasına hayırlı olmasını diledi.
Geçtiğimiz günlerde BBP Genel Merkezi tarafından, Malatya BBP İl Başkanı İbrahim İşleyen ve yönetimi görevden alınarak fesi edilmişti. Bunun ardından ise İşleyen ve yönetim kurulu üyeleri topluca MHP'ye katılarak tepkilerini dile getirmişlerdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.