dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2442.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64559.67$

'Biz de bu yolda varız'


'Biz de bu yolda varız'
İş adamı, eğitimci Erdoğan ZELYURT, Malatya Doğanşehir İlçesinde, Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.
Narin

HABER MERKEZİ-DOĞANŞEHİR

Söz konusu siyaset olunca son ana kadar dengeler değişebiliyor, yeni sürprizler ortaya çıkabiliyor. Malatya genelinde adayların açıklanmasına az bir süre kala, aday adayları da talip oldukları ilçeleri açıklamaya devam ediyor. Son olarak Doğanşehirli olan İş adamı Erdoğan Zelyurt, AK Parti'den Doğanşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 

ZELYURT, DOĞANŞEHİR'E HİZMET İÇİN YARIŞA KATILDI

Malatya Doğanşehir ilçesinde belediye başkanlığı için aday, adaylığını açıklayan iş adamı, eğitimci Erdoğan ZELYURT yaptığı basın açıklamasında, “ Doğanşehir sevdamız, hizmet etmek için biz de varız “ sloganıyla bu hizmet yarışında bizde varız dedi.

"VAHAP KÜÇÜK ZAMANINDA ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLAMAMIŞTIM"

Mevcut Başkan Vahap Küçük'ün aday olmayacağını açıklamasının ardından Doğanşehir için aday adayı olacağını söyleyen Zelyurt, “Vahap Küçük ağabeyimin adaylığı zamanında onun ve partimiz için adaylığımı açıklamamıştım. Ama şimdi Vahap başkanımızın son açıklamasından sonra bende adaylığımı açıkladım. Belediyecilik kavramının bir vefa gerektiğini inananlardanım. Aday, adayı olmamdaki en temel neden Doğanşehir e olan sevdamız ve bu topraklara hizmet etme arzusudur. Allaha hamdolsun, bu topraklarda kazandık, çok şükür hepte bu topraklara harcadık, bizi tanıyan tüm dostlarımız bunları çok iyi bilir. Doğanşehrimizin sosyo ekonomik alt yapısını, etnik yapısını, adetlerini, örfünü, töresini iyi bilen Doğanşehir'le her dönem iç, içe büyüyen hiçbir zaman bağını koparmamış bir ayağı sürekli bu topraklarda olan birisiyim. Geçmişi ile geleceği harmanlayıp bölgemizin gelişimini, daha modern bir Doğanşehir'i hep beraber inşa etmek için, üretimi artırıp bölge insanımız ile el, ele verip daha mutlu ve güzel yarınlarımız için. Sevdamız “Doğanşehir “ diyip bizde bu yolda varız dedik. Yürüyeceğimiz bu yolda hem şahsım hem de partimin Rabbim Yar ve yardımcısı olsun. Memleketimiz için ne Hayırlı ise Rabbim onu nasip eder İnşallah…"ifadelerini kullandı. 

ERDOĞAN ZELYURT KİMDİR?

 Erdoğan ZELYURT daha çok eğitimci kimliği ile bilinmektedir. Malatya'da yaptığı okullar ile adından sıkça söz ettiren, genç bir iş adamı olan Zelyurt; Doğanşehir İlçesinde doğmuş, büyümüş, ilk, orta ve lise eğitimini Doğanşehir de tamamlamıştır. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!