Boğazı Kesilen 4 Yaşındaki Çocuk Öldü.

Boğazı Kesilen 4 Yaşındaki Çocuk Öldü.
Aydın'da evlerinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Caner Cerit, boğazı ve bileği kesilerek öldürüldü.
Aydın'da boğazı ve sağ bileği kesilmiş halde ağır yaralı bulunan 4 yaşındaki Caner Cerit, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Tüyleri diken diken eden vahşet, merkez Efeler İlçesi'nde meydana geldi.
DEDESİ TARAFINDAN BULUNDU
İlçenin İmamköy Mahallesi, Gölcük Mevkii'nde evlerinin önünde oynayan Caner Cerit kayboldu. Aile çocuğu ararken kısa süre sonra dedesi tarafından kullanılmayan bir ahırda ağır yaralı bulunan Caner Cerit, hemen Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
TECAVÜZ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR
Tecavüz edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulan talihsiz çocuk, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Polis, minik Caner'in katilinin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi İlçesinde Görevini Yapan Din Görevlisinin Burnu Kırıldı
- Valilik Harekete Geçti ve Geçici Barınma Merkezlerinde Kurallar Yeniden Yazıldı
- Akçadağ İlçesinde İmzalar Atıldı: Öğretmen Evinin İhalesi Resmen Tamamlandı
- Saray Mahallesi Eylül Ayında Teslim Ediliyor
- Doğanşehir Dağları Adeta Bir Dantel Gibi İşleniyor: İki Yüz Hektarlık Alanda Dönüşüm Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.