Büyükşehir çocuk korosuna tam not

Kısa bir süre önce kurulan Malatya Büyükşehir Belediyesi Gülpembe Çocuk Korosu ilk konserini verdi. Çocukların konseri, dinleyicilerden de tam not aldı.
Şef Sena Altıntop, Koordinatör Tuğrul Gökmen Şahin'in nezaretinde kurulan Gülpembe Çocuk Korosu'nda 23 erkek, 13 kız olmak üzere toplam 38 çocuk yer alıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Gülpembe Çocuk Korosu tarafından, Kongre ve Kültür Merkezi'nde verilen ilk konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları ve yoğun bir vatandaş topluluğunun da izlediği konserde, birbirinden güzel eserler seslendirildi. Yaklaşık bir saat süren konser sonrasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Şef Sena Altıntop ile minik solistlere çiçek verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.