Büyükşehir konusunda menfi propagandalar!..

AK Parti'nin nöbetçi vekil halk günü uygulamasında, Malatya milletvekili Cemal Akın vatandaşların sorunlarını dinledi.
AK Parti il binası salonunda, il başkanı Bülent Tüfenkçi, kadın kolları başkanı Emine Akkurt ve parti yöneticileriyle birlikte nöbetçi vekil uygulaması halk günü öncesinde basın açıklaması yapan Malatya milletvekili Cemal Akın, önce Malatya'nın büyükşehir olmasına temas etti.
Malatya'nın büyükşehir olmasıyla elde edeceği avantajlardan da söz eden cemal Akın, “Büyükşehir imkanıyla sadece Malatya merkez değil, köyleri dahi yararlanıp sıhhatli bir şehirleşme meydana getirilecek. Sıhhatli projeler üretilecek, imar çalışmaları noktasında sıhhatli şehir meydana gelecek. Büyükşehir konusunda menfi propagandalar, gelecek hizmetlerle ortadan kalkacaktır” ifadelerini kullandı.
Bir basın mensubunun kentsel dönüşümün ne aşamada olduğunu sorması üzerine Cemal Akın, “Normal standardında devam ediyor. Bin 700 - 2 bin civarında gecekondu yerine sıhhatli apartmanlar yapılacak. Çalışmalar hız kazanarak devam edecek. Benim belediye başkanlığım dönemimde başlayan ve şu anki Belediye Başkanınız Ahmet Çakır bey tarafından büyük bir heyecan ve azimle sürdürüyor. Kentsel dönüşümle gecekondusuz, sağlıklı evler yapılacak” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İkinci Gastronomi ve Kültür Sokağı Dokuz Gün Boyunca Ziyaretçilerini Ağırlayacak
- Malatya Valisi Seddar Yavuz Pütürge'de Devam Eden Projeleri Yerinde İnceledi
- Kayısıda Fiyat Çöküşü Üreticiyi ve İşçiyi Mağdur Etti
- Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan İlçesine Milyarlık Yatırım Sağladı
- Kayısı Başında Verilen Pozlar Fotoğraf Siyaseti Tartışmalarını Alevlendirdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.