Bylock kullanan 5 şüpheliden 1’i tutuklandı

Malatya’da FETÖ/PDY’nin gizli iletişim aracı Bylock’u kullandığı tespit edilen 5 şüpheliden 1’i tutuklanırken 3 şüpheli ise etkin pişmanlıktan yararlanıp serbest kaldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da FETÖ/PDY'nin gizli iletişim aracı Bylock'u kullandığı tespit edilen 5 şüpheliden 1'i tutuklanırken 3 şüpheli ise etkin pişmanlıktan yararlanıp serbest kaldı. Bayan şüpheli şahıs hakkında ise küçük yaşta çocuğunun bulunması nedeniyle adli kontrol kararı uygulandı.
MALATYA'DA FETÖ/PDY SORUŞTURMASI
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince FETÖ Silahlı Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda örgütün gizli iletişim aracı Bylock'u kullandığı tespit edin aralarında 1 avukatın da bulunduğu 5 şüpheli geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, sorgularının tamamlanmasının ardından, tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme 1 şüpheli hakkında tutuklama kararı verirken, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan 3 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti. Ayrıca küçük çocukları olması nedeniyle 1 bayan şüpheli de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
Tutuklanan 1 kişi ise işlemlerinin ardından Malatya E Tipi Cezaevine gönderildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Afetzedeler İçin Son Altmış Günlük Yasal Süre Uyarısı Yapıldı: Borçlandırma Yapmayanın Hak Sahipliği İptal Edilecek
- Murat Kurum Türkiye'nin Konut Üretiminde Dünyada Bir Numara Olduğunu Söyledi
- Akçadağ'da 57 Sulama Havuzu İçin Çalışmalar Başladı
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.