Çakır'dan gazeteciler günü mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayıyla yayımladığı mesajında, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayarak, gazetecilerin amme hizmeti yaptığını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır mesajında, basın mensuplarının görevleri sırasında Basın Meslek İlkeleri'ne bağlı kalarak, sorumluluk bilinciyle halkın haber alma hakkını sağladığını belirtti. Çakır mesajının devamında, "Elinde fotoğraf makinesi veya kamerası ile soğuk sıcak demeden zor şartlar altında haber peşinde koşan muhabirinden sayfa editörüne, montajcısından, spikerine kadar tüm basın çalışanları önemli bir amme hizmeti yapmaktadırlar. Bununla birlikte her türlü sıkıntıya rağmen bin bir güçlükle gazete, radyo ve televizyon haberciliği yapanların çabaları takdire şayandır.
Bütün zorluklara rağmen basın meslek ilkelerine bağlı kalarak, bu mesleği yürüten arkadaşlarımızı tebrik ediyor, Çalışan Gazeteciler Günü'nün mesleki açıdan olumlu gelişmelere vesile olmasını diliyorum. Basın, çok önemli bir yere sahiptir. İlimiz başta olmak üzere ülkemizin çeşitli yerlerinde ulusal ve yerel, yazılı ve görsel basın kuruluşlarında halkı bilgilendirmek amacıyla görevlerini yapmaya çalışan değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, başarı ve esenlik temennilerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.