Chp Kadın Kolları'ndan Danışma Kurulu Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Kadın Kolları, Danışma Kurulu Toplantısı yaptı.
Parti binasında duzenlenen toplantıda, Malatya'da ve Türkiye'de iyi bir seçim kampanyası gerçekleştirdiklerini söyleyen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer, “Seçim bildirgemiz kamuoyunda ses getirdi, akılıcı ve vatandaşın hayatına dokunan projelerdi. İl, ilçe örgütlerimizle ve kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla özverili çalıştık.
Kadın kolları olarak mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak seçim bildirgemizi anlattık. Bu vesile ile kadın kollarındaki arkadaşlarımıza ve gönüllü kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanının, kamu görevlilerinin de dahil olduğu eşit olmayan şartlarda bir seçim süreci geçirdik. Seçmen AKP'yi iktidardan indirdi. Koalisyon mecburiyeti doğdu.
Yaşanacak bir Türkiye için, CHP'yi tek başına iktidar yapabilmek için daha çok çalışmalıyız” dedi.
Düzenlenen toplantıya, ilçe kadın kolları, kadın muhtarlar, il genel meclisi kadın üyeleri, kadın vekil adayları katıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.