COCA-COLA GELİŞİM LİGİ


Coca-Cola Gelişim Ligi U-19 kategorisinde mücadele eden Yeni Malatyaspor, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Sarı kırmızılı takım U-19 Ligi'nin 26. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor'u 6-0 yenerek, puanını 57 yaptı ve bitime 1 hafta kala şampiyon oldu.
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Semih Özgel, Özcan Şimşek ve Oğuzhan Kuzucu hakem üçlüsü yönetti. Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getirten golleri 45, 60 ve 87. dakikada Mert Ali Turgut, 62. dakikada Eray Baba, 85 ve 90+2. dakikada Cihan Ak kaydetti.
Yeni Malatyaspor, Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 6-0'lık galibiyetle, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Yeni Malatyaspor'un golcüsü Eray Baba ise 19 golle, gol krallığında zirvede yer alıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Kalbi 7. Yapı Dekorasyon Fuarı’nda Atacak!
- Bir Yastıkta 40 Yıl! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aile Yılı İlan Ettiği 2025’te Malatya'dan Örnek Çift!
- Yeşilyurt Gençlik Festivali: Coşku, Spor, Müzik Bir Arada
- Battalgazi’den Gençlere Moral Aşısı: Güç Senin İçinde!
- Malatya’da 19 Mayıs Coşkusu! Gençlik Ruhuyla Bayram Kutlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.