18 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tensipleriyle İçişleri Bakanlığında Üç Yeni İsim Göreve Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tensipleriyle İçişleri Bakanlığında Üç Yeni İsim Göreve Başladı
İçişleri Bakanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Bakan Yardımcılığı kadrolarında değişim yaşandı; üç isim görevini devrederken, yeni isimler bayrağı teslim aldı.

İçişleri Bakanlığı bünyesinde üst düzey bir görev değişimi yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen düzenleme sonucunda Bakan Yardımcılığı makamlarında yeni isimler göreve getirildi.

ÜÇ İSİM GÖREVİNİ DEVRETTİ

Bakanlık bünyesinde uzun süredir önemli çalışmalara imza atan Bakan Yardımcıları Sayın Münir Karaloğlu, Sayın Mehmet Aktaş ve Sayın Mehmet Sağlam, bu atama kararıyla görevlerini devretti. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, görevden ayrılan isimlerin bugüne kadar aziz millete sundukları hizmetlerin önemi vurgulandı.

YENİ BAKAN YARDIMCILARI GÖREVE BAŞLADI

Atama kararları doğrultusunda Sayın Ali Çelik, Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı ve Sayın Mehmet Cangir, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevlerine atanan yeni isimler oldu. Görevine devam eden Bakan Yardımcısı Sayın Bülent Turan ile birlikte bakanlığın yeni kadrosu şekillenmiş oldu.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

Bakanlık, kurumsal sosyal medya hesapları ve resmi kanallar aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile İçişleri Bakanlığımızda Bakan Yardımcılığı görev değişiklikleri gerçekleşmiştir. Görevlerini devreden Sayın Münir Karaloğlu, Sayın Mehmet Aktaş ve Sayın Mehmet Sağlam’a bugüne kadar Bakanlığımıza ve aziz milletimize sundukları kıymetli hizmetler için teşekkür ediyoruz. Göreve başlayan Sayın Ali Çelik, Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı ve Sayın Mehmet Cangir’e yeni görevlerinde üstün başarılar diliyoruz. Görevine devam eden Sayın Bülent Turan ile birlikte; güçlü bir koordinasyon, kararlı bir irade ve birlik ruhuyla milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."

KAYNAK: İçişleri Bakanlığı 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!