Doğanşehir'de kermes açıldı

Doğanşehir ilçesinde Doğanşehir Fatih Talebe Yurdu tarafından öğrenciler yararına kermes açıldı.
Doğanşehir ilçesinde Doğanşehir Fatih Talebe Yurdu tarafından öğrenciler yararına kermes açıldı.
Doğanşehir Şerafetin Yıldırım Parkı'nda yapılan kermese yoğun bir katılım oldu. Kermesin açılısında konuşan Doğanşehir Fatih Talebe Yurdu Müdürü Süleyman Arık, yurdun çalışmalarından bahsetti. Arık, "Doğanşehir ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren yurdumuz, sayısız öğrenci yetiştirdi. İslam medeniyetine uygun Müslüman nesillerin yetiştirilmesi için çalışan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu kermes yurtta kalan öğrenciler yararına açıldı ve 7 gün boyunca açık kalacak" şeklinde konuştu.
Öğrenciler yararına açılanan kermesin sevindirici olduğunu ifade eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve güçlenmesi adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti.
Son olarak konuşan Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ise bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.