Doğanşehir'e eğitim kompleksi

İçerisinde dini eğitimlerin yer alacağı kompleksin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Müftülük tarafından yaptırılan ve içerisinde dini eğitimlerin yer alacağı kompleksin kaba inşaatı tamamlanmak üzere.
Kompleksin çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada, Doğanşehir'in ihtiyacı olan ve din hizmetleriyle ilgili olarak tüm birimlerin içinde yer alacağı binamın temelinin 400 metrekare üzerine inşa edildiği ifade edildi.
Doğanşehir'in ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verecek bir kompleks olacağı belirtilen açıklamada, kompleksin özellikle Doğu Mahallesinde ciddi ihtiyaç olan mescit, taziye evi, beş derslikli kız Kur'an Kursu, toplantı salonları, misafirhane gibi birimlerden oluşacağı ifade edildi.
Kompleksin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu belirtilerek, bundan sonraki süreçte ciddi nakit ihtiyacının olacağı ifade edildi. Bu noktada ise Doğanşehir ve Doğanşehir dışında olan hayırsever vatandaşlardan yardım talep edildiği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.