dore okulları
Malatya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    34.65
  • ALTIN
    2398.8
  • BIST
    10247.26
  • BTC
    61196.95$

Ebuzer AYDIN / Söz Sami ER'den dışarı!..


Ebuzer AYDIN / Söz Sami ER'den dışarı!..
Ebuzer AYDIN yazdı...
Narin

Yazacaklarımın Sayın Sami ER ile asla ilgisi yoktur. Sami ER dostum, arkadaşım, ağabeyim, ismi marka, kalitesi tartışılmaz, dürüst, ahlaklı, imanlı, belediyeci, ehliyetli,  liyakatli biridir. 

Temel sorun burada başlıyor. Böyle birisinin, depremde yıkılmış bir şehirde, iktidarın kalesi konumunda olan Malatya'da,  iktidar partisinin adayı olarak bu şekilde karşılanması tam bir fiyaskodur. 

Bugün önceden tahmin edilseydi yapılmasına gerek yoktur diyecekti birçoğu. Ama kendilerini dev aynasında gören, bu şehri tapulu malları sanan, ileri zekalılardan ancak bu kadar beklenirdi!.

Bu tür karşılama ve tanıtım halk için yapılır. Bugüne kadar böyle geldi. Bugün böyle devam etmedi.
Bugünkü karşılamada iki sınıf insan vardı;
Biri, Sami Bey’in uzaktan yakından gelen dost ve arkadaşları, samimi ve kendisini destekleyenler. Diğeri, geçmiş süreçte nemalanamamış, maması kesik, yeni süreçte bana ne düşer, pastadan ne pay alırım, hangi koltuğu kaparım hesabını yapan, kuyruk acısı olan, son beş yıldır rafa kaldırılmış olanlar. Allah için karşılamaya gelmiş, samimi az bir gurubu tenzih ederim.

Gel de bunlarla yola devam et!.
Beş yıl önce Sayın Selahattin GÜRKAN'ın karşılamasını hatırlıyor musunuz!? Arada ne kadar fark var görebiliyor musunuz!?. Ak ile kara kadar açık, dağ ile tepe kadar büyük fark var!. Nerede o heyecan!?. Nerede o kalabalık!?. Nerede o insan seli!?.

Sorunun nerede olduğunu herkes biliyor. Görünen köy kılavuz istemez!. Birilerinin kral çıplak demesine gerek yoktur. Bu teşkilatlarla olmayacağını sandıkta görecekler!. Millet sadece bir kere sarı kartı gösterdiği gün her şey daha net olacaktır.

22 yıldır iktidarda olan, dört dönemdir Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını yürüten iktidar partisinin teşkilatları Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının tanıtımında salona bin kişiyi getiremiyorsa, sonra dönüp Belediye  MORMAŞ fabrikasının kapısını kilitleyip çalışanlarını salona getiriyorsa, salon yine de boş kalıyorsa, kürsüye çıkanlar boş tribünlere konuşuyorsa, bu teşkilatın varlığı yokluğundan beterdir!..

Böyle bir tanıtıma ne gerek!?.
Malatya enkaz altında, şehir sıkıntılarla boğuşurken böyle bir süreçte konvoy yaparak karşılamaya da, salonlarda böyle cılız aday tanıtımı yapmaya da gerek yoktur açıklaması, bütün açıkları kapatır, milletin de yüzünü güldürürdü. Millet helal olsun, bizi düşünenler geliyor, koltukları düşünenler değil derdi. Ama bu işin vizyon sahiplerinin aklı bu kadarına yetiyor demekten başka da bize bir şey düşmüyor!. 

...

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA > TIKLAYINIZ. 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!