ENGELLİLERE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

MalatyaÂ'daki engelliler, Belediye MeclisiÂ'nde kendilerini temsil edecek bir engellinin bulunması için imza kampanyası başlattı.
Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi Genel Sekreteri Naile Altuntaş, imza kampanyasıyla ilgili verdiği bilgide, “Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde, büyükşehir Malatya Belediyesi için engelli meclis üyesi ve encümenimiz olsun istiyoruz. Belediye Meclisi'nde bizden biri olsun ve sesimizi duyursun, bize yardımcı olmasını istiyoruz. Engelli meclis üyesi ve encümenimiz olursa, bizim ulaşamadığımız yerler o ulaşır ve bizlere yardımcı olur. Sesimizi duyurur diyoruz. Biz de varız demek için imza kampanyası başlattık” ifadelerini kullandı.
Altuntaş, Soykan Parkı'nda başlattıkları imza kampanyasının 15 gün süreceğini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Parktaki Gençlerin Tartışması Bıçaklı Kavgaya Dönüştü
- Çevre Şehirciliğin Sağlam Dediği Evin Köşesi Yıkıldı
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.