ESRAR VE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

MalatyaÂ'da 6 kilo 340 gram esrar ve 990 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı tarafından önleyici hizmetler kapsamında yürütülen çalışmalarda Kale ilçesinde yapılan yol emniyet ve kontrol devriyesi sırasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde, 6 kilogram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili otobüste yolcu olarak bulunan O.C. isimli şüpheli Cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alındı.
Battalgazi ilçesi mülki sınırları içerisinde Diyarbakır'dan Ankara'ya gitmekte olan yolcu treninde yapılan kontrolde ise 340 gram kubar esrar ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile H.G. isimli şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Kale ilçesi mülki sınırları içerisindeki yol emniyet ve kontrol devriyesi sırasında da bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde ise 990 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Otobüste yolcu olarak bulunan M.Ş. isimli şüpheli, Cumhuriyet savcısının talimatı ile ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Şeker Fabrikası Günlük 3 Bin 800 Ton Kapasiteyle Üretime Devam Ediyor
- Kuyulu Dedeyazı ve Polat’ta 167 Konut Hazır! Anahtarlar Pazartesi Elde
- Aslen Malatyalı Oyuncu Serhat Kılıç’ın Ölümüyle İlgili Soruşturma Sürüyor
- Malatya’da Şire Pazarı Gerilimi Büyüyor: Esnaf Başkan Sami Er’den Randevu İstiyor
- Malatya’da İşlenmeyen 4 Bin 715 Dekar Tarım Arazisi İlana Çıkarıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.