Malatya
10 Eylül, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.27
  • EURO
    48.66
  • ALTIN
    4850.3
  • BIST
    10.449
  • BTC
    112074.59$

FETÖ'ye geçit yok


FETÖ'ye geçit yok
Fetullahçı Terör Örgütü’nün adeta kalesine dönüşen Malatya’da kamu kurum ve kuruluşlarının teyakkuzu sürüyor. Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, hastane yönetimi olarak FETÖ ile mücadele konusunda taviz vermeyeceklerini söyledi.

 

HABER MERKEZİ – ÖZEL

Malatya'daki FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonlar sürerken, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, “Ülkede Olağanüstü Hal'e sebep olan durumu çok iyi biliyoruz. FETÖ ile mücadele konusunda taviz vermeyeceğiz” dedi. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin'in ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Parlakpınar, “Turgut Özal Tıp Merkezini dünya çapında bir hastane yapmak için çalışıyoruz. Hastanenin söz konusu borcunun azaltılması için de gerekli olan çalışmaları yaptık” diye konuştu.

STRATEJİK PLANLAR DEVREDE

Gümrük Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye hastanenin mali sıkıntısından bahsettiklerini aktaran Prof. Parlakpınar, “Bu konuyu zaman zaman rektörümüz de dile getiriyor. Biz daha çok çalışarak, kaynakları daha iyi kullanarak ve daha iyi stratejik planlar yaparak hastanemizi bu mali sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz. Bunun için tasarruf tedbirleri de dahil olmak üzere gelir getirici planlarımızı yaptık. Ama bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Bu projeler ancak uzun vadede yapılabilir. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.  

DESTEĞE HAZIRIZ

Turgut Özal Tıp Merkezi'nin Malatya ve bölge açısından çok önemli olduğunu kaydeden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, "Biz bu hastaneye çok önem veriyoruz. Malatya sağlıkta belli bir yere gelmeye çalışıyor. İnşallah siz de görevinizde başarılı olur ve Malatya'yı sağlık açısından hak ettiği yere taşırsınız. Biz bu konuda elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu. Ziyarette MÜSİAD Malatya şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz da hazır bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!