Filosuna 5 araç kattı..

Doğanşehir Belediyesi 5 yeni araç alarak filosunu güçlendirdi. İlçe belediyesi 5 yeni aracı kurban keserek, dualarla hizmete aldı.
Araçlar için Doğanşehir Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Başkan Yardımcısı Mustafa Gülhaş, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.
Doğanşehir Belediyesi önünde yeni alınan bir adet otobüs, iki kamyon, bir kamyonet, bir adet CSB kepçe kesilen kurban ve yapılan dualarla hizmete başladı. Törende konuşan Başkan Vahap Küçük, “Eskiyen bazı araçlarımızı satarak yerine yenisini aldık, en azından yeni oldukları için her gün arıza yapmaz ve bir süre kullanırız. Şimdi aldığımızı yeni araçlar, bize 800 bin TL'ye mal oldu. Allah hayırlı hizmetlerde kullanmamızı nasip etsin” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan Görevinden İstifa Etti
- Malatya Elazığ Karayolunda Kontrolden Çıkan Araç Savrularak Yan Yattı
- Malatya'da Üç Mahallede Sandıklar Kuruldu! Ara Seçimlerin Kazananları Belli Oldu
- Malatya'da Av Yasağına Uymayan Kaçak Avcılara Ceza Yağdı
- Malatya Büyükşehir Belediye Spor Sahasında Kritik Galibiyete İmza Attı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.