02 Kasım, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    49.97
  • EURO
    55.94
  • ALTIN
    6293.9
  • BIST
    10759.56
  • BTC
    78263.661$

Futbol sergisi açıldı


Futbol sergisi açıldı
Malatya Park AVM’de “Geçmişten Günümüze Amatör Futbol Tarihi” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Malatya futbol tarihine ışık tutacak yüzlerce fotoğrafın yer aldığı serginin açılışını Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve amatör futbol takımlarının eski yönetici ve futbolcuları gerçekleştirdi.

Açılışta bir konuşma yapan Vali Süleyman Kamçı, serginin ortaya çıkmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Malatya amatörü için önemli bir gün. Malatya amatöründe bir çok profesyonel futbolcunun yetiştiğini söylediler bana. Futbol, spor branşları içerisinde çok takip edilen bir dal. Türkiye'de de çok seviliyor. Bu fotoğraflar Malatya futbolunun hafızası niteliğinde. Serginin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ve bu sergiyi herkesin gelip görmesini tavsiye ediyorum. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Açılışın ardından yüzlerce resimden oluşan sergi gelen konukların ilgi ve beğenisine sunuldu. 19 ve 20 Eylül tarihlerinde söyleşilerin de olacağı sergi Pazar gününe kadar açık olacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!