Gazeteciler Cemiyeti'ne önemli ziyaret

Malatya Tüketici Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Düzova ile Hasta Hakları Derneği Başkanı Hüsamettin Özden, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti
Ziyarette konuşan Tüketici Eğitim ve Koruma Derneği Başkanı Ali Düzova, Malatya'da tüketicilerinin bilinçlendirilmesi konusunda 1995 yılından beri hizmet verdiklerini belirterek, bu süreçte yerel basının her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Düzova, çalışmalarında kendilerini yalnız bırakmayan basına teşekkür ederek, yeni Cemiyet'in Malatya'ya hayırlı olmasını diledi.
Malatya Hasta Hakları Derneği Başkanı Hüsamettin Özden ise, “Hastayı doktorlar, toplumu da basın tedavi eder” diyerek basın ile her zaman dayanışma içerisinde çalışacaklarını belirtti.
Malatya Gazeteciler ve Televizyon Cemiyeti Başkan Yardımcısı Duran Özkan da, Malatya'nın iki önemli derneğinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, cemiyet olarak kentteki STK'larla her zaman istişare içerisinde olacaklarını söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Bakan Kurum'dan Depremzedelere Sonuna Kadar Destek Sözü
- Bakan İbrahim Yumaklı Açıkladı: Ülke Genelindeki 314 Yangın Söndürüldü
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Esnafın Kredi Limiti 3 Buçuk Milyon Liraya Yükseldi
- Malatya'da Manas Evleri Sakinleri MOTAŞ'ın Yeni Kararına Tepki Gösterdi
- Süs Havuzuna Giren Çocuklar Elektrik Tehlikesine Aldırmadı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.