Genç golcü sakatlandı..

Yeni Malatyasporlu futbolcu Burak Kavlak, önceki günkü yapılan çalışmada kasığından sakatlandı. İlk belirlemelere göre genç futbolcunun kasığında küçük bir yırtık tespit edildi.
Bu sezon U21 takımında görev yaptığı 13 maçta 5 gol kaydeden ve takımının topladığı 16 puana doğrudan katı yapan 18 yaşındaki forvet oyuncusu Burak Kavlak, 3 kez de A takım kadrosunda yer almıştı.
Yeni Malatyaspor profesyonel takımıyla çıktığı idmanda şut çalışması yapan genç oyuncu, daha sonra sağ kasığında ağrı hissedince idmanı yarıda bıraktı. Antrenman sonrası çekilen MR'da sağ kasığında küçük bir yırtık tespit edilen Burak'ın 2 ila 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Ligde son hafta oynanacak Boluspor maçında görev yapamayacak olan genç futbolcu, saha çalışmalarına ise 15 gün sonra başlayacak. Teknik Direktör İrfan Buz ve Sportif Direktör Ali Ravcı'nın raporu doğrultusunda devre arası 3. Lig 3. Grup takımlarından Sandıklıspor'a kiralanması gündeme gelen Kavlak, transferin gerçekleşmesi durumda Anlatya'ya giderek Sandıklıspor kampına katılacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Battalgazi Belediyesi Lise Öğrencileri İçin Ücretsiz İngilizce Kursu Başlattı
- Malatya Kitap Fuarı 300 Bin Ziyaretçiyle Kapandı
- Millî Savunma Bakanlığı Muvazzaf Astsubay Başvurularını Almaya Başladı
- Ticari Araç Sürücüleri İçin Zorunlu Kış Lastiği Uygulaması 15 Kasım'da Başlıyor
- Malatya’da Taksicilere İyi Parti’den Destek Geldi: Denetim İsteniyor!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.