dore okulları
Malatya
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.26
  • EURO
    34.66
  • ALTIN
    2411.4
  • BIST
    10045.74
  • BTC
    57119.17$

Günün Özeti


Günün Özeti
28 Kasım gün sonu haberleri
Narin

28 Kasım gününün öne çıkan haberlerini derledik.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Malatya'da yapıldı. ***Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. ***Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan şahsın yakınları, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen kişilerin otoparkına silahla saldırdı. İki olayda toplam 4 kişi yaralanırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. ***Arguvan'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında ilçe kaymakamın eşi emine şahin öncülüğünde etkinlik yapıldı. *** İyi Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Cem Parlak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yaş Sebze-Meyve Halini ziyaret ederek esnafın ve üreticilerin sorunlarını dinlediler. *** Malatya'da yıkım kararı verilen dükkanlarının hukuksuz bir şekilde yıkılmaya çalışıldığını ileri süren bir kadın kendini 3. kattan atmaya çalıştı. Olaya müdahale eden polisler kadının atlamasına son anda engel oldu. ***2019 Mart Yerel seçimleri için git gide zaman kısalırken Siyasi Partilerde Adaylık belirleme süreçleri de hızlanmaya başladı. *** Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yolu'nun önemli parçaları olan Yeşilçam Caddesi ile Göztepe Bağlantı Yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları sona erdi. *** Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “‘Ambalaj Atığı Toplama Ayırma' tesisimiz sayesinde atıkların kaynağında ayrıştırılarak geri kazanılması, çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi ve yenilenebilir enerji kaynağı olan Güneş enerjisinden elektrik enerjisinin kazanımını sağlayacağız” dedi. *** AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke, "Bizim görev yapacağımız dönemde Akçadağ cazibe merkezi olacak" dedi. *** Süper Lig'in 14. haftasında Malatya'da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor - Akhisarspor maçının biletleri satışa sunuldu. *** Evkur Yeni Malatyaspor'da sakat futbolcu sayısının artmasının ardından bir açıklama yapan kulüp doktoru Talat Turgut, durumları merak edilen futbolcularla ilgili bilgiler verdi. Turgut, Donald ve Guilherme'nin Akhisarspor maçına yetişeceğini söyledi.*** E. Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

2_27

MALİ DESTEK PROGRAMI REHBERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Malatya'da yapıldı. 

ÖZDEMİR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi. 

SİLAHLI SALDIRININ YENİ ADRESİ KERNEK OLDU

Malatya'da silahlı saldırıya uğrayan şahsın yakınları, olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen kişilerin otoparkına silahla saldırdı. İki olayda toplam 4 kişi yaralanırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. 

YAPILACAK PROJELER KONUŞULDU

Arguvan'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında ilçe kaymakamın eşi emine şahin öncülüğünde etkinlik yapıldı. 

HAL ESNAFI YENİ YASADAN ŞİKAYETÇİ

İyi Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Cem Parlak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yaş Sebze-Meyve Halini ziyaret ederek esnafın ve üreticilerin sorunlarını dinlediler. 

POLİSLER KADINI SON ANDA ENGELLEDİ

Malatya'da yıkım kararı verilen dükkanlarının hukuksuz bir şekilde yıkılmaya çalışıldığını ileri süren bir kadın kendini 3. kattan atmaya çalıştı. Olaya müdahale eden polisler kadının atlamasına son anda engel oldu. 

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

2019 Mart Yerel seçimleri için git gide zaman kısalırken Siyasi Partilerde Adaylık belirleme süreçleri de hızlanmaya başladı. 

İKİ ÖNEMLİ BÖLÜM DAHA TAMAMLANDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yolu'nun önemli parçaları olan Yeşilçam Caddesi ile Göztepe Bağlantı Yolunda değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları sona erdi. 

AMBALAJ ATIĞI TOPLAMA AYIRMA

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “‘Ambalaj Atığı Toplama Ayırma' tesisimiz sayesinde atıkların kaynağında ayrıştırılarak geri kazanılması, çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi ve yenilenebilir enerji kaynağı olan Güneş enerjisinden elektrik enerjisinin kazanımını sağlayacağız” dedi. 

"AKÇADAĞ CAZİBE MERKEZİ OLACAK"

AK Parti Akçadağ Belediye Başkan aday adayı Mustafa Kırteke, "Bizim görev yapacağımız dönemde Akçadağ cazibe merkezi olacak" dedi. 

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Süper Lig'in 14. haftasında Malatya'da oynanacak Evkur Yeni Malatyaspor - Akhisarspor maçının biletleri satışa sunuldu. 

DONALT VE GUİLHERME MAÇA YETİŞECEK

Evkur Yeni Malatyaspor'da sakat futbolcu sayısının artmasının ardından bir açıklama yapan kulüp doktoru Talat Turgut, durumları merak edilen futbolcularla ilgili bilgiler verdi. Turgut, Donald ve Guilherme'nin Akhisarspor maçına yetişeceğini söyledi.

MAÇ HAZIRLIKLARI DEVAM EDECEK

E. Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında karşılaşacağı Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!