dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2413.5
  • BIST
    10267.09
  • BTC
    63457.79$

Günün Özeti


Günün Özeti
14 Aralık günü gün sonu haberleri
Narin

14 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik. ***Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi' toplantısının bu ayki konuğu Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oldu. ***Malatya'da narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarında 11 şüpheli yakalandı. ***Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne giden süreçte uygulanacak seçim takvimini içeren kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. *** Malatya'nın Arguvan ilçesinde 2 yıl aradan sonra ilçe merkezine kar yağması başta üreticiler olmak üzere herkesi sevindirdi. ***Ankara'da kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen salon topuzu yarışmasında Malatya'dan katılan 3 kuaförden 2 si derece ile döndü.***12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı haftası dolayısıyla öğrencilerine yerli malı bilincini oluşturmak isteyen Begüm Kartal İlkokulu tarafından “Ülkemi Seviyorum Yerli Malı Kullanıyorum,” Yedi Bölge Okulumda” projesi başlatıldı. ***Bu yıl 12'incisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresinde Malatya tüm yönüyle tanıtıldı. ***Malatya'ya kurulacak olan Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuğu ile ilgili Malatya Ticaret Borsasında düzenlene toplantıda yönetmelikte bulunan bazı eksiklikler masaya yatırıldı.***AK Parti Malatya Kadın Kolları tarafından, Yerli Malı Haftası kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, yerli malın önemine dikkat çekerek, “Artık teknoloji ürünlerinde yerli malı oranını yükseltmek gibi bir sorumluluğumuz ve zorunluluğumuz var” dedi. *** Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından ikinci kez Hayvan Yetiştiriciliği alanı ve sürü yönetimi elemanı kursu açıldı. ***Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur, göreve geldikten sonra açıkladıkları 112 Acil Eylem Planı içerisinde yer alan Kent Meydanı ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek “Malatya'mızın güzelliğine güzellik katacağız” dedi. ***Malatya'da halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına jandarma ekipleri, umuma açık yer ve yol kontrollerinde 932 araç ve bin 839 kişi sorguladı. ***Malatya'da halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına jandarma ekipleri, umuma açık yer ve yol kontrollerinde 932 araç ve bin 839 kişi sorguladı. *** Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen İrfan Akademisi'nin konuğu oldu. ***Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 - 2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Genç Kızlar basketbol müsabakalarında dereceye girenlere kupaları verildi. *** Malatya'da 14 Aralık günü 7 kişi hayatını kaybetti*** E.Y. Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Büyük, Malatyaspor'da güzel bir ortam olduğunu ifade ederek, “Güzel bir kardeşlik, dostluk var. Bu başarının gelmesi de bence tamamen buna bağlı. Çünkü herkes birbirine inanıyor ve özveriyle mücadele ediyor" şeklinde konuştu. ***

 

1_8

MÜSİAD DOST MECLİSİNİN KONUĞU SADIKOĞLU OLDU

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi' toplantısının bu ayki konuğu Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu oldu. 

11 UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

Malatya'da narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarında 11 şüpheli yakalandı. 

YEREL SEÇİM AKVİMİ RESMİ GAZETEDE

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi'ne giden süreçte uygulanacak seçim takvimini içeren kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ARGUVAN'DA KAR SEVİNCİ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde 2 yıl aradan sonra ilçe merkezine kar yağması başta üreticiler olmak üzere herkesi sevindirdi. 

3 KUAFÖRDEN 2'Sİ DERECEYLE DÖNDÜ

Ankara'da kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen salon topuzu yarışmasında Malatya'dan katılan 3 kuaförden 2 si derece ile döndü.

"ÜLKEMİ SEVİYORUM YERLİ MALI KULLANIYORUM"

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Yerli Malı haftası dolayısıyla öğrencilerine yerli malı bilincini oluşturmak isteyen Begüm Kartal İlkokulu tarafından “Ülkemi Seviyorum Yerli Malı Kullanıyorum,” Yedi Bölge Okulumda” projesi başlatıldı. 

MALATYA HER YÖNÜ İLE TANITILDI

Bu yıl 12'incisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresinde Malatya tüm yönüyle tanıtıldı. 

ALDIĞIMIZ KARARLARI TİCARET BAKANLIĞINA GÖNDERECEĞİZ

Malatya'ya kurulacak olan Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuğu ile ilgili Malatya Ticaret Borsasında düzenlene toplantıda yönetmelikte bulunan bazı eksiklikler masaya yatırıldı.

"YERLİ MALI KULLANIN"

AK Parti Malatya Kadın Kolları tarafından, Yerli Malı Haftası kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, yerli malın önemine dikkat çekerek, “Artık teknoloji ürünlerinde yerli malı oranını yükseltmek gibi bir sorumluluğumuz ve zorunluluğumuz var” dedi. 

"YOĞUN BİR TALEP VAR"

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından ikinci kez Hayvan Yetiştiriciliği alanı ve sürü yönetimi elemanı kursu açıldı. 

"MALATYAMIZIN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAĞIZ"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur, göreve geldikten sonra açıkladıkları 112 Acil Eylem Planı içerisinde yer alan Kent Meydanı ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek “Malatya'mızın güzelliğine güzellik katacağız” dedi. 

JANDARMA DENETİMLERİ ARTTIRDI

Malatya'da halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması adına jandarma ekipleri, umuma açık yer ve yol kontrollerinde 932 araç ve bin 839 kişi sorguladı. 

GÜRKAN İRFAN AKADEMİSİ'NİN KONUĞU OLDU

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen İrfan Akademisi'nin konuğu oldu. 

ÇEKİŞMELİ GEÇEN MÜSABAKALAR SONA ERDİ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018 - 2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Okullar arası Genç Kızlar basketbol müsabakalarında dereceye girenlere kupaları verildi. 

AVRUPA'YA GİDEBİLİRİZ

E.Y. Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Büyük, Malatyaspor'da güzel bir ortam olduğunu ifade ederek, “Güzel bir kardeşlik, dostluk var. Bu başarının gelmesi de bence tamamen buna bağlı. Çünkü herkes birbirine inanıyor ve özveriyle mücadele ediyor" şeklinde konuştu. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!