dore okulları
Malatya
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2420.9
  • BIST
    10067.82
  • BTC
    62992.3$

Günün Özeti


Günün Özeti
21 Aralık gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığını, Yaşam ve Spor Merkezi ile Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. ***Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hayata geçirdikleri yatırımlar ve projelerin en açık göstergesinin mahallelerde gözle görülen değişiklikler olduğunu belirterek “Yeşilyurt'un mahalleleri değişim hizmetleriyle farklı bir yapıya büründü” dedi. ***Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığında yapılan olağan kongre ile göreve Abdulkadir Tutan geldi. *** Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehit aileleri ve gazilerin toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “Siz memleketimizin bütün insanlarının başında taç olduğunuzu bilesiniz” dedi. ***Yeşilyurt Kaymakamlığı tarafından 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminde taşıma yapacak okul servis şoförleri, yüklenici firma yetkilileri ve rehber personele trafik eğitimi verildi. ***Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) iş birliğinde ‘Ailede Değerler Eğitimi' konferansı verildi. ***MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, ekonomik saldırılara karşı olduklarını ifade ederek, “Krizden medet ummak, kurulan ekonomik tuzaklarda yabancıların lehine işbirlikçilik yapmak millete husumet, Türkiye'ye ihanettir” dedi. ***Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor'da transfer çalışmaları başladı. ***Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, son bir hafta içerisinde yem fiyatların 2 defa zam geldiğini, artık üretici yem alamaz duruma geldiğini belirterek yapılan zamlara tepki gösterdi.***Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Evkur Yeni Malatyaspor'un rakibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor oldu. E. Yeni Malatyaspor, kupada ilk maçı kendi sahasında oynayacak.***Malatya'da 21 Aralık günü 11 kişi hayatını kaybetti.***

 

 

1_8

 

 

BAŞKAN POLAT ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığını, Yaşam ve Spor Merkezi ile Trafik Eğitim Parkını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

YEŞİLYURT FARKLI BİR YAPIYA BÜRÜNDÜ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hayata geçirdikleri yatırımlar ve projelerin en açık göstergesinin mahallelerde gözle görülen değişiklikler olduğunu belirterek “Yeşilyurt'un mahalleleri değişim hizmetleriyle farklı bir yapıya büründü” dedi. 

GENÇ MÜSİAD'TA TUTAN DÖNEMİ...

Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığında yapılan olağan kongre ile göreve Abdulkadir Tutan geldi. 

"İNSANLARIN BAŞINDA TAÇ OLDUĞUNUZU BİLESİNİZ"

Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehit aileleri ve gazilerin toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “Siz memleketimizin bütün insanlarının başında taç olduğunuzu bilesiniz” dedi. 

"TAŞIDIĞINIZ YÜK VEYA EŞYA DEĞİL"

Yeşilyurt Kaymakamlığı tarafından 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminde taşıma yapacak okul servis şoförleri, yüklenici firma yetkilileri ve rehber personele trafik eğitimi verildi. 

DEĞERLER ÖNCE AİLEDE KAZANILIR

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) iş birliğinde ‘Ailede Değerler Eğitimi' konferansı verildi. 

"EKONOMİK SALDIRILARA KARŞIYIZ"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, ekonomik saldırılara karşı olduklarını ifade ederek, “Krizden medet ummak, kurulan ekonomik tuzaklarda yabancıların lehine işbirlikçilik yapmak millete husumet, Türkiye'ye ihanettir” dedi. 

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR'DA YOL AYRIMI

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor'da transfer çalışmaları başladı. 

ÜRETİCİ YEM ALAMAZ HALE GELDİ

Malatya İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, son bir hafta içerisinde yem fiyatların 2 defa zam geldiğini, artık üretici yem alamaz duruma geldiğini belirterek yapılan zamlara tepki gösterdi.

KAPLANLARIN KUPADAKİ RAKİBİ BODRUMSPOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde Evkur Yeni Malatyaspor'un rakibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor oldu. E. Yeni Malatyaspor, kupada ilk maçı kendi sahasında oynayacak.

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!