dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.57
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2434.4
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64111.73$

Günün Özeti


Günün Özeti
16 Mart gününün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Suriye'nin Azez Şehrinde mevzide çıkan patlamada şehit düşen Deniz Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Önal, memleketi Malatya'da ebediyete uğurlandı. *** Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ı çok önemsediklerini belirterek, “Bizim çıktığımız bu yol, Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlama yoludur. Nefsimizi tatmin ederek, insanlara tahakküm etme olgusu içerisinde hiç olmadık, olmayacağız” dedi. ***   İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı ve yeni Şire Pazarı esnafını ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, “Bizler bu Malatya'nın başına çöreklenmiş 5'li şebekenin esiri değiliz” ifadesinde bulundu. *** Hekimhan İlçesi'ndeki seçim bürosunda partili ve vatandaşlarla bir araya gelen Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Hekimhan'da ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydetti. *** Adıyaman Sincik Malatya karayoluna yağışlardan dolayı yola kaya parçası düştü. *** Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı yol uygulamasında durdurulan yolcu otobüsünde yakalanan 14 kaçak göçmeni taşıyan 2 şoför, adliyeye sevk edildi. ***  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan Malatya Gençlik Kollarının konuğu oldu. ***   MÜSİAD Malatya Başkanı Poyraz, Yeni Zellanda'daki katliama tepki göstererek, "İslamofobinin, kronikleşmeden ortadan kaldırılması, Tüm dünyanın huzuru için elzemdir" dedi. ***MÜSİAD Malatya Başkanı Poyraz, Yeni Zellanda'daki katliama tepki göstererek, "İslamofobinin, kronikleşmeden ortadan kaldırılması, Tüm dünyanın huzuru için elzemdir" dedi. *** Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında bir öğretmen hayatını kaybetti, eşi ve 6 aylık bebekleri yaralandı.  ***  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya'ya kazandırılan hatırım ve hizmetleri Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte gezerek yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. ***AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve 24-25-26. dönem AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Darende İlçesi'nde ziyaret ve temaslarda bulundu. ***  18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle İnönü Üniversitesi tarafından 22 topluluktan 46 öğrenci Rektörlük Binası önünde yapılan törenle Çanakkale'ye uğurlandı. ***  Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi, Yeni Zelanda'da ki vahşi katliamlara tepki gösterdi. *** Malatya'da 16 Mart günü 12 kişi hayatını kaybetti. ***

1_8

AZEZ ŞEHİDİ MALATYA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Suriye'nin Azez Şehrinde mevzide çıkan patlamada şehit düşen Deniz Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Önal, memleketi Malatya'da ebediyete uğurlandı.  

GÜRKAN: MALATYA'YI MAZİSİNE LAYIK İSTİKBALE HAZIRLAYACAĞIZ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ı çok önemsediklerini belirterek, “Bizim çıktığımız bu yol, Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlama yoludur. Nefsimizi tatmin ederek, insanlara tahakküm etme olgusu içerisinde hiç olmadık, olmayacağız” dedi. 

EKİNCİ: ESNAF 5 ŞEBEKEYE TEPKİSİNİ GÖSTERECEK

 İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sıtmapınarı ve yeni Şire Pazarı esnafını ziyaret etti. Burada konuşan Ekinci, “Bizler bu Malatya'nın başına çöreklenmiş 5'li şebekenin esiri değiliz” ifadesinde bulundu. 

KAHTALI: CUMHUR İTTİFAKININ ELİNİ GÜÇLENDİRECEĞİZ

Hekimhan İlçesi'ndeki seçim bürosunda partili ve vatandaşlarla bir araya gelen Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Hekimhan'da ciddi yatırımlar yaptıklarını kaydetti.  

SİNCİK MALATYA YOLUNA KAYA DÜŞTÜ

Adıyaman Sincik Malatya karayoluna yağışlardan dolayı yola kaya parçası düştü. 

GÖÇMEN KAÇAKÇISI 2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı yol uygulamasında durdurulan yolcu otobüsünde yakalanan 14 kaçak göçmeni taşıyan 2 şoför, adliyeye sevk edildi.  

GÜRKAN: DERVİŞ RUHLU OLMAK LAZIM

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan Malatya Gençlik Kollarının konuğu oldu.

POYRAZ KATLİAMA SESSİZ KALMADI

MÜSİAD Malatya Başkanı Poyraz, Yeni Zellanda'daki katliama tepki göstererek, "İslamofobinin, kronikleşmeden ortadan kaldırılması, Tüm dünyanın huzuru için elzemdir" dedi. 

ÖĞRETMEN ÇİFTİ KAZA AYIRDI

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında bir öğretmen hayatını kaybetti, eşi ve 6 aylık bebekleri yaralandı.  

BARUŞ: KENTİN GELECEĞİ DÜŞÜNÜLEREK YATIRIM YAPILIYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya'ya kazandırılan hatırım ve hizmetleri Malatya Valisi Aydın Baruş ile birlikte gezerek yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. 

ÖZKAN: DARENDE'YE HİZMET BENİM İÇİN ONURDUR

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve 24-25-26. dönem AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Darende İlçesi'nde ziyaret ve temaslarda bulundu. 

ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE'YE UĞURLANDI

 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü nedeniyle İnönü Üniversitesi tarafından 22 topluluktan 46 öğrenci Rektörlük Binası önünde yapılan törenle Çanakkale'ye uğurlandı.  

SAĞDIÇ: İNSANLAR İNANÇLARINI ÖZGÜRCE YAŞAMALI

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi, Yeni Zelanda'da ki vahşi katliamlara tepki gösterdi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 16 Mart günü 12 kişi hayatını kaybetti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!