dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2442.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64559.67$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya'da ziyaret açılan Sakal-ı Şerife, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  ***  Malatya'da bayram için memleketlerine giden ailenin bulunduğu otomobil tüneli girişinde kaza yaptı. Kazada 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. ***   Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe, Tandoğan ve Göztepe mahallesi sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar programına katıldı.   ***  Arguvan Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Arguvan İlçe Emniyet Amirliğinin misafiri oldular. Emniyetin tüm birimlerini gezen minik öğrencilere trafikte uyulması gereken kurallar da anlatıldı. Daha sonra polis arabasıyla ilçe turu atan öğrencilerin oldukça neşeli oldukları gözlendi. ***  Malatya Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.  ***   Ülke genelinde eş zamanlı olarak Malatya'da da Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması gerçekleştirildi. ***  Malatya Valiliğinde tatile gidecek personel için erken bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Vali Aydın Baruş da katıldı.   ***   Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bayram süresince sıcak havanın etkili olacağını bildirdi. ***  Milli Eğitim Bakanlığınca 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi'nin (LGS) iki oturumu da Malatya'da tamamlandı. ***  Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşanan trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralıların bayram tatili için memleketlerine giden işçiler olduğu öğrenildi.  ***   Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi çalışanları, kuruma adı verilen şehidin ailesini iftarda ağırladı. ***Malatya'da 8 kişi hayatını kaybetti. 

  

2

 

TÜNEL GİRİŞİNDE MEYDANA GELEN KAZADA 6 KİŞİ YARALANDI

Malatya'da bayram için memleketlerine giden ailenin bulunduğu otomobil tüneli girişinde kaza yaptı. Kazada 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. 

BARUŞ: MANZARA MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ GÖSTERİYOR

Malatya Valisi Aydın Baruş ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe, Tandoğan ve Göztepe mahallesi sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirilen iftar programına katıldı. 

EMNİYET AMİRLERİNİN KÜÇÜK MİSAFİRLERİ VARDI

Arguvan Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Arguvan İlçe Emniyet Amirliğinin misafiri oldular. Emniyetin tüm birimlerini gezen minik öğrencilere trafikte uyulması gereken kurallar da anlatıldı. Daha sonra polis arabasıyla ilçe turu atan öğrencilerin oldukça neşeli oldukları gözlendi. 

ALAY KOMUTANI İNCE ŞEHİT AİLELERİ İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Malatya Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.  

EŞ ZAMANLI UYGULAMA İLE DENETİMLER YAPILDI

Ülke genelinde eş zamanlı olarak Malatya'da da Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması gerçekleştirildi. 

VALİ BARUŞ VALİLİK PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Malatya Valiliğinde tatile gidecek personel için erken bayramlaşma programı düzenlendi. Programa Vali Aydın Baruş da katıldı. 

KADİR GECESİ SAKAL-I ŞERİF HEYECANI YAŞANDI

Malatya'da ziyaret açılan Sakal-ı Şerife, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

BAYRAMDA SICAKLAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya,Adıyaman, Tunceli ve Bingöl'de bayram süresince sıcak havanın etkili olacağını bildirdi. 

ÖĞRENCİLER LGS'DE TER DÖKTÜER

Milli Eğitim Bakanlığınca 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi'nin (LGS) iki oturumu da Malatya'da tamamlandı.  

BAYRAM YOLUNDA KAZA...

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşanan trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralıların bayram tatili için memleketlerine giden işçiler olduğu öğrenildi. 

TAŞÇI: ŞEHİT AİLELERİ BİZLERE EMANET

Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi çalışanları, kuruma adı verilen şehidin ailesini iftarda ağırladı.  

TOKİ 240 İŞ YERİ İLE 69 KONUTU SATIŞA ÇIKARDI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 22 ilde 240 iş yeri ile 11 ilde 69 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 8 kişi hayatını kaybetti. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!