dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2445.6
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64191.64$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Malatya-Kayseri karayolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan feci kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Malatya'da sabah saatlerinde 1 kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Özcan Gül hayatını kaybetti. ***   Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Karahan tüneli girişinde Emrah Ergiş yönetimindeki 46 ABH 795 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki levhaya çarptı. Kazada sürücü Emrah Ergiş ile araçtaki Cebrail, Nihal, Şilan Zeynep ve Fatma Ergiş yaralandı. ***  Malatya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. ***  Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi, Göztepe Caddesi'nde Cumali K, idaresindeki 44 ES 268 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak istinat duvarına çarptı. ***  Malatya'da çalıştığı inşaatta kafasına kiremit düşen işçi yaralandı. Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Göztepe Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta çalıştığı sırada 3'üncü katta, zeminde istiflenmiş bir şekilde bulunan kiremitlerin üzerine düşen bir başka kiremit sekerek Mehmet C.'nin kafasına isabet etti.  ***  Malatya-Elazığ karayolunda trafik denetimine katılan, Malatya Valisi Aydın Baruş sürücüleri uyararak çocuklara kırmızı düdük ve trafik karnesi dağıttı. ***  Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik adam arayışları sürerken, yeni bir isim sarı-kırmızıların gündemine geldi. Malatya temsilcisi, Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile ilgilenmeye başladı. ***   Malatya'nın Arguvan ilçesinde Jandarma ekipleri durdurdukları bir minibüsün sürücüsünün alkollü olduğunu ve 14 kişilik araca 17 kişi aldığını tespit etti. Ekipler sürücünün ehliyetine el koyarak para cezası kesti.  ***  Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bulunan Sürgü Barajı'nda son günlerde yaşanan balık ölümleri korkutuyor.   ***  Evkur Yeni Malatyaspor'da bugün yapılması planlanan 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendi. ***  Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şubesi ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bahçesinde hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi. ***  Malatya'da bir çiftçiye ait kaybolan 9 adet büyükbaş hayvan, jandarma tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.  ***  Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda denetimleri yapılmaya devam ediyor. *** Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçurum kenarında asılı kaldı. 

 

  

2

KAZALARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ, BAYRAM YOLLARI KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Malatya-Kayseri karayolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan feci kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Malatya'da sabah saatlerinde 1 kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Özcan Gül hayatını kaybetti. ***   Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Karahan tüneli girişinde Emrah Ergiş yönetimindeki 46 ABH 795 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki levhaya çarptı. Kazada sürücü Emrah Ergiş ile araçtaki Cebrail, Nihal, Şilan Zeynep ve Fatma Ergiş yaralandı. ***  Malatya'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. ***  Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi, Göztepe Caddesi'nde Cumali K, idaresindeki 44 ES 268 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak istinat duvarına çarptı. ***  Malatya'nın Arguvan ilçesinde Jandarma ekipleri durdurdukları bir minibüsün sürücüsünün alkollü olduğunu ve 14 kişilik araca 17 kişi aldığını tespit etti. Ekipler sürücünün ehliyetine el koyarak para cezası kesti.  

OTOMOBİL UÇURUMUN KENARINDA ASILI KALDI

Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçurum kenarında asılı kaldı. 

 

İŞ KAZASI CANINDAN EDİYORDU

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Göztepe Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta çalıştığı sırada 3'üncü katta, zeminde istiflenmiş bir şekilde bulunan kiremitlerin üzerine düşen bir başka kiremit sekerek Mehmet C.'nin kafasına isabet etti. 

VALİ BARUŞ GÜVENLİK GÜÇLERİNİN DENETİMLERİNE KATILDI

Malatya-Elazığ karayolunda trafik denetimine katılan, Malatya Valisi Aydın Baruş sürücüleri uyararak çocuklara kırmızı düdük ve trafik karnesi dağıttı. 

İLHAN PALUT'A YENİ MALATYASPOR'DAN TEKLİF GİTTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik adam arayışları sürerken, yeni bir isim sarı-kırmızıların gündemine geldi. Malatya temsilcisi, Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile ilgilenmeye başladı. 

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ YOLCULARI İSTİFLEDİ

Malatya'nın Arguvan ilçesinde Jandarma ekipleri durdurdukları bir minibüsün sürücüsünün alkollü olduğunu ve 14 kişilik araca 17 kişi aldığını tespit etti. Ekipler sürücünün ehliyetine el koyarak para cezası kesti. 

SÜRGÜ BARAJINDA YAŞAYAN BALIKLAR ÖLÜYOR

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bulunan Sürgü Barajı'nda son günlerde yaşanan balık ölümleri korkutuyor. 

EYMS'DA KONGRE 9 HAZİRANA ERTELENDİ

Evkur Yeni Malatyaspor'da bugün yapılması planlanan 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendi. 

SOYLU: AYNI SOFRADA BULUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şubesi ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bahçesinde hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi.  

JANDARMA KAYBOLAN HAYVANLARI 9 KM. UZAKTA BULDU

Malatya'da bir çiftçiye ait kaybolan 9 adet büyükbaş hayvan, jandarma tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. 

İŞ YERLERİ YOĞUN DENETİM ALTINDA

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda denetimleri yapılmaya devam ediyor.  

GÜRKAN: ALTYAPI YATIRIMLARI ÇOK ZORLU BİR SÜRECE SAHİP

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi altyapısı biten Güngör Caddesini asfaltlıyor.  

EVKUR YENİ MALATYASPOR'UN VAZGEÇİLMEZİ...

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu 5. sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un en istikrarlı ve en golcü ismi orta saha oyuncusu Sırp Danjiel Aleksic oldu.

 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!