dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.47
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2433.5
  • BIST
    10082.77
  • BTC
    62726.85$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Gaziantep karayolu üzerinde hafif ticari aracın takla atması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen vatandaşlar, güneşte bekleyen yaralıların üzerinde örtü açarak yaralılara gölgelik yaptı. Edinilen bilgiye göre Malatya istikametinden Gaziantep istikametine giden Volkan Laçin idaresindeki 44 FF 495 plakalı hafif ticari araç, Karaburun köyü içerisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak taklalar atıp yol kenarında bulunan ağaca çarptıktan sonra ters döndü.***    Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesinde her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma kahvaltısı bu yıl da MÜSİAD ailesini bir araya getirdi. *** Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. *** CHP Malatya İl Başkanlığında bayramlaşma programı yeni il binasında yapıldı. ***   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından kapalı çarşı üstünde bayramlaşma töreni düzenlendi. *** Ramazan Bayramı Malatya'nın Darende ilçesinde coşkuyla kutlandı. Programda konuşan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, "Mübarek Ramazan Bayramını huzur içerisinde kutluyoruz. İnşallah Rabbim her bayramı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı nasip eder. Ben her birinizin mubarek Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi. ***  Teknik Direktör Erol Bulut, Alanyaspor'la prensipte anlaşmaya vardığını ve 1-2 gün içinde konunun resmiyete döküleceğini açıkladı. 

 2

 

BAYRAMIN 2. GÜNÜ MEYDANA GELEN KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi Gaziantep karayolu üzerinde hafif ticari aracın takla atması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen vatandaşlar, güneşte bekleyen yaralıların üzerinde örtü açarak yaralılara gölgelik yaptı. 

POYRAZ: BAYRAMLARI BAYRAM GİBİ YAŞAYAMIYORUZ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesinde her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma kahvaltısı bu yıl da MÜSİAD ailesini bir araya getirdi. 

ŞAHİN: ŞEHİT AİLELERİMİZİN ACILARINI HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

 CHP'LİLER BAYRAMLAŞTI: GÜNDEM 23 HAZİRAN

CHP Malatya İl Başkanlığında bayramlaşma programı yeni il binasında yapıldı. 

FENDOĞLU: SADECE MHP'Yİ DEĞİL TÜM HALKIMIZI KUCAKLADIK

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından kapalı çarşı üstünde bayramlaşma töreni düzenlendi. 

ÖZKAN: ALLAH HER BAYRAMI BİRLİKTE KUTLAMAYI NASİP ETSİN

Programda konuşan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, "Mübarek Ramazan Bayramını huzur içerisinde kutluyoruz. İnşallah Rabbim her bayramı birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı nasip eder. Ben her birinizin mubarek Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi. 

 EROL BULUT: ALANSPOR'LA PRENSİPTE ANLAŞTIK

Teknik Direktör Erol Bulut, Alanyaspor'la prensipte anlaşmaya vardığını ve 1-2 gün içinde konunun resmiyete döküleceğini açıkladı. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!