dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2437.8
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64366.97$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün öne çıkan haberlerini derledik.
Narin

Süper Lig'in 14. haftası öncesinde “en çok gol atan takım”lar olan BtcTurk Yeni Malatyaspor ile lider Demir Grup Sivasspor, yine gole doyurdu. İlk yarım saatte 2-0 geriye düşen Kaplanlar, 37'de Guilherme ile farkı bire düşürse de 54'te Emre Kılınç'ı durduramadı: 1-3. Pas hatası yapıp yenilen ikinci gole zemin hazırlayan Ganalı Afriyie Acquah ile attığı golden önce Acquah'ın servisinde net bir fırsatı harcayan Guilherme arasındaki kavga, Sarı-Siyah-Kırmızılıları ateşledi. Bu performans ikinci 45'e fazla yansımayınca 7 maçlık galibiyet serisi de sonlandı. 20 puanda kalan Malatya ekibi, 15 Aralık'ta Beşiktaş'ın misafiri olacak.  *** Süper Ligde oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Sivasspor karşılaşmasını izlemek için kente gelen Sivas Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Eken, Başkan Yardımcısı Cengiz Akpolat, Meclis Başkan Vekili Burhan Demirkaynak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.  ***  Battalgazi ilçesine bağlı Büyük Hüseyinbey Mahallesi Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde kumar oynatıldığı ihbarı alan polis ekipleri iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonunda, 4 şahsa bin 280 TL para cezası uygulanırken, işletme sahibi V.K.'ye mevzuat gereğince işlem yapıldı. Ayrıca operasyonda kumar parası olduğu belirlenen 300 TL de muhafaza altına alındı.  *** Akçadağ'ın en büyük mahallelerinden biri olan Ören Mahallesi, Ören ve Hisardere olmak üzere iki ayrı muhtarlığa ayrılıyor.   ***  Süper Lig'in 14. haftasında oynayacakları Sivaspor maçı öncesi basın mensupları ile buluşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, başta Futbol Köyü projesi olmak üzere son gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  ***  İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mustafa Necati Konferans Salonunda düzenlenen ‘İş hayatına ne kadar hazırsınız' seminerinde Eğitimci Özcan Mercan, öğrencilerle buluştu.  ***   Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor'u tebrik ederek, “Bana göre hak edecek bir oyun oynayıp, haklı bir galibiyet aldılar. Bizden çok daha fazla mücadele ettiler. Daha fazla koştular, daha organizelerdi. Doğal olarak oyunu kaybettik” dedi.   *** Süper Lig'in 14. haftasında DG Sivasspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Zor bir maç olarak geçeceğinden emindik, ona göre de tedbirlerimizi aldık ve oynadık” ifadelerine yer verdi.  *** Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası tarafından taraftarların Yeni Malatya Stadyumuna gitmesi için ücretsiz servis araçları ayarlandı. Büyükşehir Belediyesi arkasında yer alan otoparkta toplanan taraftarlar tezahüratlarla maça doğru yola çıkarken, Oda Başkanı Mesut İnce burada yaptığı konuşmada “Bu gün Yeni Malatyaspor taraftalar dernek başkanımızın talepleri doğrultusunda, Sivas maçına taraftarlarımızı ücretsiz olarak götürüyoruz. Buradan konvoy yaparak maça gideceğiz” dedi.

1_2

  

ESKİ DOSTTAN DÜŞMAN OLUR MU?

Süper Lig'in 14. haftası öncesinde “en çok gol atan takım”lar olan BtcTurk Yeni Malatyaspor ile lider Demir Grup Sivasspor, yine gole doyurdu. İlk yarım saatte 2-0 geriye düşen Kaplanlar, 37'de Guilherme ile farkı bire düşürse de 54'te Emre Kılınç'ı durduramadı: 1-3. Pas hatası yapıp yenilen ikinci gole zemin hazırlayan Ganalı Afriyie Acquah ile attığı golden önce Acquah'ın servisinde net bir fırsatı harcayan Guilherme arasındaki kavga, Sarı-Siyah-Kırmızılıları ateşledi. Bu performans ikinci 45'e fazla yansımayınca 7 maçlık galibiyet serisi de sonlandı. 20 puanda kalan Malatya ekibi, 15 Aralık'ta Beşiktaş'ın misafiri olacak.

EKEN: ŞEHİRLER BİRBİRİNE SAHİP ÇIKMALI 

Süper Ligde oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Sivasspor karşılaşmasını izlemek için kente gelen Sivas Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Eken, Başkan Yardımcısı Cengiz Akpolat, Meclis Başkan Vekili Burhan Demirkaynak Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

İŞ YERİNE BASKIN

Battalgazi ilçesine bağlı Büyük Hüseyinbey Mahallesi Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde kumar oynatıldığı ihbarı alan polis ekipleri iş yerine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonunda, 4 şahsa bin 280 TL para cezası uygulanırken, işletme sahibi V.K.'ye mevzuat gereğince işlem yapıldı. Ayrıca operasyonda kumar parası olduğu belirlenen 300 TL de muhafaza altına alındı.

O MAHALLE İKİ AYRI MUHTARLIĞA AYRILIYOR

Akçadağ'ın en büyük mahallelerinden biri olan Ören Mahallesi, Ören ve Hisardere olmak üzere iki ayrı muhtarlığa ayrılıyor.

GEVREK: BU İŞE İNANIN VE DESTEK VERİN

Süper Lig'in 14. haftasında oynayacakları Sivaspor maçı öncesi basın mensupları ile buluşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, başta Futbol Köyü projesi olmak üzere son gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

MERCAN: BAŞARI ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇER

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Mustafa Necati Konferans Salonunda düzenlenen ‘İş hayatına ne kadar hazırsınız' seminerinde Eğitimci Özcan Mercan, öğrencilerle buluştu.

YALÇIN: KÖTÜ BİR OYUNLA MAĞLUP OLDUK

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor'u tebrik ederek, “Bana göre hak edecek bir oyun oynayıp, haklı bir galibiyet aldılar. Bizden çok daha fazla mücadele ettiler. Daha fazla koştular, daha organizelerdi. Doğal olarak oyunu kaybettik” dedi. 

ÇALIMBAY: İYİ BİR TAKIMA KARŞI ÇOK İYİ BİR GALİBİYET ALDIK

Süper Lig'in 14. haftasında DG Sivasspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Zor bir maç olarak geçeceğinden emindik, ona göre de tedbirlerimizi aldık ve oynadık” ifadelerine yer verdi.

TARAFTARLARA DESTEK

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası tarafından taraftarların Yeni Malatya Stadyumuna gitmesi için ücretsiz servis araçları ayarlandı. Büyükşehir Belediyesi arkasında yer alan otoparkta toplanan taraftarlar tezahüratlarla maça doğru yola çıkarken, Oda Başkanı Mesut İnce burada yaptığı konuşmada “Bu gün Yeni Malatyaspor taraftalar dernek başkanımızın talepleri doğrultusunda, Sivas maçına taraftarlarımızı ücretsiz olarak götürüyoruz. Buradan konvoy yaparak maça gideceğiz” dedi. 

VEFAT EDENLER

Malatya'da 7 Aralık günü 5 kişi hayatını kaybetti. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!