dore okulları
Malatya
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63502.335$

Günün Özeti


Günün Özeti
Günün haber özetlerini sesli olarak dinleyebilirsin.
Narin

 

 

İKİ PROJEYE İMZA ATILDI
Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile özel gereksinimli öğrenciler ile spor lisesi öğrencilerinin yararlanacağı iki proje protokolü imzaladı.

ÇINAR: PRESTİJ SEVİYESİNİ YÜKSELTİYORUZ
Şeyhbayram Mahallesinde gerçekleşen yol yenileme, çevre düzenleme, kaldırım yenileme ve kilit taşı çalışmalarını inceleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Planlı ve sistemli çalışmalarımız neticesinde caddelerimizin prestij seviyesini yükseltiyoruz” dedi.

GÜRKAN: ZİHNİNİZİ KURAN-I KERİM'E TESLİM EDİN
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Slahattin Gürkan, öğrencilerle buluştu. Ara tatile giren öğrencilere kitap okuma tavsiyesinde bulunan Gürkan, “Her kitabı okuyun ama zihninizi sadece bir kitaba teslim edin, o da Kuran-ı Kerim'dir” dedi.

GÖREV BAŞINDALAR!
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, çevreye, doğaya ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek için görev başında.

O UYGULAMA YAYGINLAŞIYOR
Malatya'da Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ile bisiklet yolu uygulamaları yaygınlaştırılacak.

GÜDER: BU PROJE DİĞER İLLERE DE ÖRNEK OLACAK
Malatya'nın Battalgazi Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) arasında ‘Yıldıztepe Rekreasyon Alanı Fizibilite Projesi'nin protokolü imzalandı. İmza töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu proje ile Malatya'mızın ve bölgemizin değeri artacak” dedi.

"DEĞERLERİNİ BİLEN BİR NESİL YETİŞİYOR"
Malatya'da açılan Kur'an-ı Kerim Kurslarına 4-6 yaş grubundaki çocuklar ilgi gösteriyor. Kursu ziyaret eden Vali Baruş, “Çocuklar burada aldıkları eğitimle milli, manevi ve kültürel değerlerini bilen bireyler olarak yetişecekler” dedi.

SUÇLULAR KISKIVRAK!
Asayiş Şube Ekipleri, il genelinde yaptıkları çalışmalarla suçlulara göz açtırmıyor.

ZORLU HAYAT MÜCADELESİ!
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde kocalarından boşanma aşamasında olan ve aynı evde yaşayan biri hamile 3 kadın hiçbir gelirleri olmadan 11 çocuğa bakmaya çalışıyor.

YANINIZDAYIZ!
Yeni Malatyaspor taraftar derneklerinden 1966 Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Enes Sekman, dernek üyeleri ile birlikte Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. Başkan Güder, 'Bizler ortak sevdamız olan Yeni Malatyaspor'un her daim yanındayız' dedi.

BÜYÜK YÜREKLİ RESSAMLAR BULUŞUYOR
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Yetimler Kervanı Derneği işbirliği ile ‘Büyük Yürekli Ressamlar Buluşuyor' projesi gerçekleştirildi.

BİZDE BÖYLE!
İstanbul Küçükçekmece'de Atatürk Parkı'nda yer alan terör örgütünün kullandığı sembollere benzeyen görselin ortaya çıkmasının ardından Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal medyada Hilal Park'ta yer alan 15 Temmuz Milli İrade Anıtı'nın yer aldığı fotoğraf paylaşıldı.

MİNİK UYGAR DESTEK BEKLİYOR
Kemik iliği yetmezliği nedeniyle Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören 6 yaşındaki Uygar Taşdemir, uygun iliği bulabilmek için destek bekliyor.

VEFAT EDENLER
Malatya'da 13 Kasım günü 19 kişi hayatını kaybetti.

PİYASALAR
Bu hafta altında sert düşüş yaşandı.
Gram altın 463 liradan alınıyor, 467 liradan satılıyor.
Çeyrek altının satış fiyatı 756 liradan işlem görürken, 772 liradan geri alınıyor.
Yarım altının satış fiyatı 1.513 liradan işlem görürken, 1.544 liradan geri alınıyor.
Cumhuriyet altının satış fiyatı 3.114 liradan işlem görürken, 3.145 liradan bozduruluyor..
Dolar/TL 7.71 seviyesinde işlem görüyor.

HAVA NASIL OLACAK?
Malatya'da yarın hava 13 derece olacak.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!