dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64269.367$

Günün Özeti


Günün Özeti
Narin

 

 

Gülmek lazım!
Atilla Kantarcı yazdı. 

Malatya Time Yazarı Atilla Kantarcı'nın, Gülmek lazım! başlıklı yazısı, okurları tarafından igiyle takip ediliyor. 

Siyasilerden zehir zemberek açıklamalar!

Jandarmanın yaptığı bir denetimde 35 kaçak göçmen yakalanmış, bunları taşıyan araçtaki 2 kişi de gözaltına alınmıştı. Söz konusu iki kişinin AK Parti ilçe başkanıyla yakın akrabalıkları ve büyükşehir belediyesi çalışanı olmaları, siyasi parti temsilcilerinin tepkilerini beraberinde getirdi.  

Kahtalı: "Malatya için önemli bir kazanım oldu"

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, MTÜ’yü ziyarette, "Turgut Özal Üniversitesi Malatya için önemli bir kazanım oldu" dedi.

GES santrali bir ay içerisinde tamam!..

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaka Mahallesi’nde yaptırılan Güneş Enerji Santrali (GES) çalışmalarının 1. etabı tamamlandı. GES santrali bir ay içerisinde tamamlanacak.

Çınar: “Su hayattır, gelecektir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleşen ‘Su Verimliliği Seferberliği Tanıtım Toplantısına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, suyun önemine işaret etti.

Malatya'da yüzlerce zanlıya gözaltı!..

Malatya’da aralarında 26 yıl 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü ile birlikte aranması bulunan 304 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Zabıtanın fazla çalışma ücreti yükseltildi

 Malatya’nın Battalgazi Belediye Meclisi toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen zabıta memuruna verilecek olan aylık maktu fazla çalışma ücreti, brüt 667 TL’den 1.325 TL’ye yükseltildi.

Firari hükümlü yakayı ele verdi

Malatya’da “kasten yaralama suçundan “ 15 yıl 7 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, jandarma tarafından yakalandı.

Murat Bilim son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi sonucu vefat eden Malatya Öğretmenevi Müdürü Murat Bilim, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Ayın ilk indirimi motorine!

Akaryakıt ürünlerinden motorine 1 Şubat Çarşamba'yı 2 Şubat Perşembe'ye bağlayan gece yarısından itibaren 1,02 lira indirim gelmesi bekleniyor.

Teklif komisyondan geçti... İşte büyük yapılandırmanın detayları!

Kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. 

Gelin-kayınvalideden aile ekonomisine katkı...

Malatya’nın Doğanyol ilçesinde yaşayan Nurcan Kayan ile gelini Nursel Kayan birlikte kurdukları kadın kooperatifinde peynir ve tereyağı üreterek aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Yeni Malatyaspor, Rizespor mesaisinde!

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Malatya'da vefat edenler

Malatya'da 8 kişi vefat etti.

Piyasalar 

Altının spot piyasadaki ons fiyatı 1.927 dolar seviyesinde işlem görüyor. İç piyasada gram altın 1.165 lira, çeyrek altın 1.920 lira, cumhuriyet altını 7 bin 899 liradan satılıyor.

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 1 derece olacak. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!