dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.95
  • ALTIN
    2454.8
  • BIST
    9879.15
  • BTC
    64171.57$

Memleketime güzel bir eser bıraktığımı düşünüyorum!


Memleketime güzel bir eser bıraktığımı düşünüyorum!
Geçtiğimiz günlerde vefat eden hayırsever işadamı Mustafa Fuat Kaplan ile vefatından kısa bir süre önce röportaj gerçekleştirmiştim. Röportajın yayına hazırlığı sırasında aldığım vefat haberi, tüm Malatyalılar gibi beni de derinden sarstı. Merhum Mustafa Fuat Kaplan ile yaptığım son röportaj, çok güzel mesajlar içeriyordu. Özellikle bir yeri var ki; Okul Öncesi Eğitim Merkezi fikrinin temelinin atıldığı ziyaretimizden bahsediyor kıymetli büyüğüm. O sözlere bakarken, tarif edemeyeceğim karmaşık duygular kaplıyor içimi. Röportajda önemli ve güzel mesajlar bulunuyor. Bu sözleri, okuyucularımızla buluşturmaktan dolayı gururluyum. Bu vesileyle, bir kez daha Mustafa Fuat Kaplan ağabeyime, rahmet, kıymetli ailesine sabır, memleketimize de başsağlığı diliyorum.(MURAT ÇETİN) 
Narin

Malatya’mızın yetiştirdiği kıymetli işadamlarından Form Yapı ve Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fuat Kaplan, Malatya Time’a çok özel açıklamalarda bulundu. Okul Öncesi Eğitim ve Kültür Merkezi’nin mimarı, müteahhidi ve bânîsi Mustafa Fuat Kaplan, “İyi ve kaliteli bir eğitim için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Böylesine güzel bir işe imza atmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu eğitim yuvamızda eğitim hayatına başlayan çocuklarımızın, önce ilimize, sonra ülkemize, daha sonra da bütün dünyaya faydalı bireyler olarak yetişeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı. 

RÖPORTAJ: MURAT ÇETİN

Yoğun çalışma temponuz arasında bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür etmek isteriz. Bize işinizden bahsedebilir misiniz? 

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde, yüksek lisans programını bitirdikten sonra mimarlığın yanına müteahhitliği de koyarak, iş hayatına atıldım. İşimiz sıradan bir mimarlık ya da inşaat işi değildir. Tarihi dokusu hayli fazla olan İstanbul’da ağırlıklı olarak çalışıyoruz. İşimiz, Boğaziçi gibi sit alanında olan ya da başka yerlerdeki kullanımda bulunan tarihi eserleri restore ediyoruz. Projelerini çiziyor, inşaatlarını üstleniyoruz. Ayrıca eski eser olmayan köşkler ve yalılar yapıyoruz. Bildiğiniz gibi buraların mal sahipleri de, Türkiye’nin çok önemli iş insanları oluyor. Dolayısıyla o kesime hizmet veren bir firmayız. Alanımızda uzmanlaştığımız için de bu tip işi olanlar bize ulaşıyor. 

...

RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA > TIKLAYINIZ. 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!