dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63709.973$

Günün Özeti


Günün Özeti
Gündemden öne çıkan haber özetlerini sesli olarak da dinleyebilirsiniz.
Narin

 

 

Murat Çetin yazdı: Sizin rakibiniz Öznur Çalık değil!..

Usta Gazeteci Murat Çetin'in "Sizin rakibiniz Öznur Çalık değil!.. " başlıklı yazısı, okurları tarafından merakla takip ediliyor. 

Ebuzer Aydın yazdı: Malatya'da bayan vekil adayı kim olmalı?!.

Yazarımız Ebuzer Aydın'ın, Malatya'da bayan vekil adayı kim olmalı?!. başlıklı yazısı, okurları tarafından tam not aldı. 

Bakan Kurum Malatya'dan duyurdu: 20 bin konutun temeli atılıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da, hem deprem bölgesine ilişkin hem de kentsel dönüşüme yeni destek paketi ile ilgili açıklamalar yaptı. Kurum, "Önümüzdeki hafta itibarıyla sözleşmesini imzaladığımız 32 bin konuttan 20 bininin temellerini Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle 11 ilimizde eş zamanlı atacağız" dedi.

Malatya AK Parti aday adayı listesinde sürpriz isimler!..

Malatya AK Parti’de milletvekili aday adayı listeleriyle ilgili kulisler hareketlenmeye başladı. 
Malatya'dan Ak Parti Milletvekili aday adayları isim isim şöyle: Eyüphan Korkmaz, Kahraman Kavuk, Hasan Günaydın, Özlem Pelitoğlu, Muhammed Emin Yalçınkaya, Aynur Oğuzhan, Mine Kılınç, Ramazan Özarslan, Ramazan Acar, Mahmut Boyraz, İsmail Hakkı Pekel, Osman Güde, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Orhan Altan Sezikli, Ahmet Turan Özbey, İlhan Geçit, Selçuk Gökçe, Rıdvan Budak, Selahattin Sarıoğlu, Vahit Atalan, Ertan Mumcu.

Türkiye, kentsel dönüşümde yeni bir döneme girdi!

Kentsel dönüşümü hızlandırmak ve muhtemel doğal afetlere karşı daha hazırlıklı olmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın eşgüdümüyle kentsel dönüşüme ilişkin yeni destek paketleri devreye alındı. Paketin detaylarına ilişkin iki bakan da sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Depremin en acı karesi: Cesedi enkazdan çıkartıldı!

Malatya’da Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan bir binanın enkazında 60 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Olay, 16.00 sıralarında Battalgazi ilçesine Bağlı Saray Mahallesi’nde meydana geldi.

Seyyar sandık kararı Resmi Gazete’de

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 14 Mayıs seçiminde seyyar sandıklarda oy kullanacaklara ilişkin usul ve esasları belirledi.

Bakan Koca, yaralı depremzedelerin durumunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 bine yakın depremzedenin halen hastanelerde tedavi altında olduğunu açıkladı.

Afet bölgesindeki bankaların son durumları

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), deprem bölgesindeki 11 ilde faaliyet gösteren bankaların 16 Mart 2023 itibarıyla şube, ATM ve geçici hizmet birimlerinin sayısı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Malatya'da iki ayrı uyuşturucu operasyonu!

Malatya'da polis tarafından düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 9 kilo esrar ele geçirildi. Olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı.

Mehmetçik, depremzede şehit ailesini unutmadı!

 Mehmetçik, 23 Eylül 2022 tarihinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş’un Malatya’da depremden etkilenen ailesini ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşıladı.

Uçkan, milletvekili aday adaylığını açıkladı!

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, yaklaşan 2023 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Malatyalılar Ticaret Merkezi projesi için çaba!

AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili aday adayı, Malatya kökenli Sosyal Hizmet Uzmanı Hakan Berktaş,: "MAKADER olarak ortaya koyduğumuz Malatyalılar Ticaret Merkezi projesinin, Malatya’nın imar ve ihya çalışmasında, ayağa kalkmasında, kapanan işyerlerinin ve fabrikaların açılmasında, çarkların işlemesinde çok önemli bir yeri olacağını düşünüyorum" dedi.

Şahnahan süt toplama merkezi hizmette!

Malatya’da Yeşilyurt Belediyesi kurduğu süt toplama tesisi ile depremzede üreticilerden süt alımı yaparak çiftçilere destek oluyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Süt üreticilerimizin ellerindeki sütleri alarak değerlendiriyoruz, bunu yaparken de hem çiftçimize yeni bir gelir kapısı oluşturmak hem de ekonomiye daha fazla katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Piyasalar 

Gram altın, alış 1.169 TL, satış 1.179 TL. Geçen hafta gram altının satış değeri 1.138 TL idi. 

Hava nasıl olacak?

Malatya'da yarın hava 13 derece olacak. 
 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!