Hekimhan Yolunda Trafik Kontrollü Akacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 27 Haziran Cuma günü saat 21.00’den itibaren Sivas-Hekimhan (İPAŞ) Yolu Kavşağı’nda trafik akışının kontrollü sağlanacağını duyurdu. Vatandaşların alternatif güzergâhları kullanmaları istendi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiği yakından ilgilendiren önemli bir duyuruda bulundu. Belediye tarafından yapılan açıklamada, 27 Haziran 2025 Cuma akşamı saat 21.00 itibarıyla Sivas-Hekimhan (İPAŞ) Yolu Kavşağı’nda trafik akışının kontrollü şekilde sağlanacağı bildirildi.
ALTERNATİF GÜZERGAHLAR TERCİH EDİLMELİ
Belediye yetkilileri, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmalarını, trafik ekiplerinin yönlendirmelerine ve levhalara dikkat etmelerini istedi. Kavşakta yapılacak düzenlemenin süresine dair net bir açıklama yapılmazken, gelişmelerin belediyenin resmi kanallarından duyurulacağı bildirildi.
TRAFİK EKİPLERİ SAHADA OLACAK
Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin kavşakta görev yapacağı, yoğunluğun azaltılması ve kazaların önlenmesi amacıyla kontrollü geçiş sağlanacağı vurgulandı.
VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR
Malatya Büyükşehir Belediyesi açıklamasının sonunda, “Gösterdiğiniz anlayış ve iş birliği için teşekkür ederiz” diyerek vatandaşların dikkatli olmasını ve trafik güvenliğine katkıda bulunmalarını istedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.