İl Özel İdaresi, yeni ismiyle BALÂ'da devam edecek

Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hacı Şaban Sağlam, Malatya İl Özel İdarespor'un isim değişikliğiyle birlikte BAL Ligi'nde yoluna devam edeceğini söyledi.
Sağlam, 26 Temmuz'da genel kurullarını yapacaklarını kaydederek, "Malatya İl Özel İdarespor yönetimi olarak 26 Temmuz'da genel kurul yapma kararı aldık. Bu genel kurulda takımın ismi değiştirilecek" dedi.
Takımın BAL Ligi'nde devam edeceğini dile getiren Sağlam, "Malatya İl Özel İdarespor, isim değişikliğiyle birlikte BAL Ligi'nde yoluna devam edecek. Takım için belirlediğimiz bir isim var. Bu ismi genel kurulumuzu yapmadan açıklamayı uygun bulmuyoruz. Ama şunu net ifade edebilirim ki, takımımız BAL Ligi'nde yer alacak" şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Pazar Yerinde Baygınlık Geçiren Veli Ağbaba Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı
- Malatya'da Üç Otomobil Çarpıştı! Bir Araç İkiye Bölündü
- Malatya Şeker Fabrikası’nda Pancar Taşıyan Nakliyeciler Fiyat Yetersizliği Nedeniyle Kontak Kapatma Noktasına Geldi
- Yeni Çarşıda İşyerleri Neden Boş Kalıyor? Emlakçılar Odası’ndan Kira Uyarısı
- Malatya’da Emeklilerden Seyyanen Zam İçin AYM’ye Çağrı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.