Malatya
07 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    40.68
  • EURO
    47.67
  • ALTIN
    4415.6
  • BIST
    10.901
  • BTC
    114509.77$

İl Sağlık Müdürlüğü ile protokol imzalandı


İl Sağlık Müdürlüğü ile protokol imzalandı
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı yapılan ikinci birleşimle sona erdi. Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği protokolünün imzalanması ile ilgili madde görüşülerek karara bağlandı.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı yapılan ikinci birleşimle sona erdi. 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Yoğunluklu olarak imar maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında bazı imar maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi. 

MADDELER KARARA BAĞLANDI
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan ‘Yaşlı Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi' çalışmaları kapsamında, sağlık hizmetlerine erişimi daha zor olan, yatağa bağımlı veya yaşı itibariyle yakın ilgi isteyen 90 yaş ve üstü bireylerin sağlık imkanlarından daha rahat bir şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği protokolünün imzalanması ile ilgili madde görüşülerek karara bağlandı. 
Yeşilay Cemiyeti'ne Kernek Külliyesinde yer tahsisi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı'na yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi de görüşülerek kabul edildi. 

1002_324
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantısını, 13 Mart Çarşamba günü saat 14.00'de yapmayı kararlaştırdı. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!