İş İnsanı Vahap Küçük’ün Kayınvalidesi Hüsne Can Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

MİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Vahap Küçük’ün kayınvalidesi (halası) Hüsne Can vefat etti. Merhumenin cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Doğanşehir Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Malatya iş dünyasının önemli isimlerinden, Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Vahap Küçük’ün kayınvalidesi ve aynı zamanda halası olan Hüsne Can hayatını kaybetti.
CENAZE TÖRENİ DOĞANŞEHİR’DE DÜZENLENECEK
Merhume Hüsne Can’ın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Doğanşehir Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Doğanşehir Şehir Mezarlığı’nda defnedilecektir.
MİAD’DAN TAZİYE MESAJI
Malatyalı İş Adamları Derneği tarafından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi: "Merhumeye Allah'tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz."
Malatya Time ailesi olarak bizler de merhumeye Allah’tan rahmet, Vahap Küçük ve ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.
HABER MERKEZİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.