Malatya
21 Ağustos, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    40.94
  • EURO
    47.80
  • ALTIN
    4385.1
  • BIST
    11.27
  • BTC
    113478.30$

İtfaiye personeline eğitim


İtfaiye personeline eğitim
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Kızılay Kan Bağış Merkezi personeline yönelik yangın eğitimi verildi.

Malatya Kızılay Kan Bağış Merkezi'nin talebi üzerine İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Amirliği Müdahale Şube Müdürü Ahmet Kılınç ve Eğitim Amiri Ömer Çoban tarafından, Kan Bağış Merkezi personellerine, yangın sırasında yapılması gerekenlerle ilgili olarak yangın güvenliği eğitimi verildi.

Yangın esnasında ne yapılması ve nasıl davranılması gerektiğinin anlatıldığı yangın güvenlik eğitimine, Kızılay Kan Bağış Merkezi'nden 27 personel katıldı. Yangın güvenliği eğitimine katılan personele özellikle küçük çaplı ev ve iş yeri yangınlarının nasıl söndürüleceği, yangın tüpünün nasıl kullanılacağı ve yangın anında neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgiler verildi.

Eğitim sonrasında da İtfaiye Dairesi Başkanlığı bahçesinde bir tatbikat düzenlendi ve çıkarılan yangın Kan Bağış Merkezi personelleri tarafından söndürüldü.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!