Kaçış Planı İşe Yaramadı! Maskeli Soyguncu ve Suç Ortağı Gözaltına Alındı

Malatya’da bir kuyumcuya düzenlenen silahlı soygun girişiminin ardından emniyet güçleri düğmeye bastı. Ticari taksiyle kaçan ve Akçadağ kırsalında suç ortağıyla buluşan maskeli şüpheli, polisin titiz takibi sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Yeşilyurt ilçesi Şifa Mahallesi Terminal Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana gelen silahlı soygun girişimine ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. Olayla doğrudan bağlantılı olduğu tespit edilen iki şüphelinin, gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak emniyete götürüldüğü bildirildi.
EMNİYET OLAYIN AYRINTILARINI PAYLAŞTI
Emniyet birimleri tarafından paylaşılan bilgilere göre; 24 Şubat 2026 günü saat 11.20 sularında yüzü maskeli bir şahıs, hedef aldığı kuyumcu dükkânına girerek silah zoruyla soygun yapmaya çalıştı. İş yeri çalışanının kararlı direnişi ile karşılaşan şüpheli, herhangi bir ziynet eşyası alamadan panik içerisinde olay yerinden kaçtı.
AKÇADAĞ KIRSALINDA OPERASYON
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbarın hemen ardından bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak kapsamlı bir teknik takip başlattı. Şüphelinin bir ticari taksi kullanarak bölgeden uzaklaştığı saptandı. Takip süreci sonunda şahsın, Akçadağ ilçesi Aksaray Mahallesi kırsalında kendisine yardım eden bir başka şüpheli ile bir araya geldiği tespit edildi.
İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde, soygun girişimini bizzat gerçekleştiren S.C.Ş. ile ona yardım ve yataklık ettiği değerlendirilen H.G. isimli şahıslar kıskıvrak yakalandı. Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda şüphelilerin adli işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yükseköğretimde Yeni Öğrenci Affı Düzenlemesinde Kritik Aşama Geçildi
- Malatya'da Park ve Bahçelerde Sıkı Denetim: 39 Şahıs Kontrol Edildi
- Akçadağ Beşik Gibi Sallanmaya Devam Ediyor
- Chp Malatya'da Görev Dağılımı Tamamlandı Battalgazi ve İlçe Başkanlıklarında Yeni Dönem Başladı
- Tohma Mahallesinde Yükselen Alevler Yürekleri Ağza Getirdi Ekipler Zamanında Yetişti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.