KALE GENÇLER BİRLİĞİ SPOR KULÜBÜ'NDEN KAYMAKAM ZİYARETİ

Malatya Amatör Küme takımlarından Kale Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan ile Antrenör Ali Kayaduman, Kale İlçe Kaymakamı Ferhat SinanoğluÂ'nu ziyaret etti.
Kale İlçesi'ndeki görevine yeni başlayan Kaymakam Ferhat Sinanoğlu'na görevinde başarılar dileyen Kale Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan, kulüp hakkında bilgiler verdi.
Kaçan, 2009 yılında Kale Gençler Birliği Spor Kulübü'nü kurduklarını kaydederek, “209 sporcumuz var. İlçelerde en fazla sporcusu olan kulübüz. Amacımız çocuk ve gençlerimizin spor yapabilmelerine imkan sağlamak” dedi.
Kale İlçe Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu ise ziyaretlerinden dolayı Kale Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı Erdal Kaçan ile Antrenör Ali Kayaduman'a teşekkür ederek, “Elimizden ne geliyorsa takıma destek vermeye hazırız” ifadesini kullandı.
Sinanoğlu, takımın atıl vaziyette bulunan sahasının sentetik çim yapılması konusunda da gerekli girişimlerde bulunacağını da sözlerine ekledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’nın Şampiyon Atı Kaçkar Yeni Zafer İçin Erzurum’da
- Battalgazi’de 1.055 Konut ve 422 Ticarethane İçin Geri Sayım Başladı
- Malatya’da Teknofest Heyecanı Başlıyor! Kapılar Gençlerin Teknolojisine Açılıyor
- Akpınar, Fuzuli ve Kışla Arasındaki Ulaşım Aksı Yenileniyor
- Zabıta Bile Çaresiz Kaldı! Belediye 'Kendi Aranızda Anlaşın' Dedi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.