Malatya
27 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.04
  • EURO
    47.75
  • ALTIN
    4456.9
  • BIST
    11.53
  • BTC
    111363.34$

Kanayan yaraya parmak basıyor!.


Kanayan yaraya parmak basıyor!.
AK Parti Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, “İnşallah terör sona erecek ve teröre harcanan para yatırıma dönüşecektir” dedi.
Beraberinde partililerle birlikte Akçadağ ilçesi ve Akçadağ Bahri beldesine ziyaret eden Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, sorunları dinledi. Esnafların bir bölümünü de ziyaret eden milletvekili Öz, burada yaptığı konuşmada, önce Malatya'nın büyükşehir olma konusuna temas etti. “Büyükşehir ve Akçadağ belediye başkanları kim olursa olsun, hizmetleri kat kat yapacaklarından eminiz” diyen milletvekili Öz, 30 Mart 2014'de yapılacak seçimle büyük şehir olacak Malatya'nın büyük şehir avantajlarını kullanıp, daha da gelişeceğini vurguladı.
Çözüm sürecine de temas eden milletvekili Öz, “Türkiye'de yıllardır çözülmeyen problemler çözülüyor. Kimilerine göre terör, kimilerine göre Kürt sorunu var. Ama bir var. 30 yıldır devam ediyor. Malatyalı hemşehrilerimiz Turgut Özal ve Orgeneral Eşref Bitlis da gayret sarf ettiler ancak ömürleri yetmedi. Şimdi Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi, bu kanayan yaraya parmak basıyor. Terör sorunun sona ermesi için atılan adıma herkes destek vermelidir. Çünkü, teröre aktarılan kaynaklar terör sona ererse yatırıma aktarılacak ve asfalt, yol, su ve okul olarak ülkemize yatırım olarak dönecektir” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!