Karaköy Mahallesi, yeni yola kavuşuyor

Battalgazi Belediyesi, yol açma ve yapma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu kapsamda Battalgazi ilçesi Orduzu ve Karaköy Mahallesi'ni Malatya-Elazığ Karayoluna bağlayacak bin 850 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni bir yol açıyor.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol açma çalışmaları devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Nevzat Aslan ve bazı birim müdürleri ile birlikte yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.
Başkan Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler alarak, yolun bir an önce bitirilmesi için ilgili birim yetkililerine talimatlar verdi. Başkan Gürkan, Orduzu ve Karaköy Mahallesi'ni Malatya-Elazığ Karayoluna bağlayan yeni bir yol açma çalışması yapıldığını belirterek, bu bölgede yeni bir yola ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyacı gidermek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Gürkan, bin 850 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolun, kısa sürede bitirileceğini kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.