Kartalspor maçının hazırlıkları devam ediyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında İstanbul ekibi Kartalspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
Ligde 4'te 4 yaparak 12 puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Kartalspor ile karşılaşacak. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen sarı-kırmızılılar, Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Uğur, ligde iyi bir seri yakaladıklarını ifade ederek, Kartalspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti. Tecrübeli teknik adam, takımda iyi bir ortam olduğunu dile getirerek, "Ben inanıyorum ki, bu oyuncu grubu ile çok daha güzel işlere imza atacağız. Çünkü artık oynayanı da, oynamayanıda artık tek bir hedefe kilitlenmiş. Bu takımı bir üst lige çıkarmanın hesapları yapılıyor. Bu birlik ve beraberlik, başarıyı da beraberinde getirecektir" dedi.
Yeni Malatyaspor ile Kartalspor Pazar günü 19.00'da Malatya İnönü Stadı'nda karşılaşacak. Mücadeleyi Halil Umut Meler, Emir Eray Eyisoy ve Hüseyin Kıvanç Durmaz hakem üçlüsü yönetecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Para Trafiğinin Kilit İsmi Turgut Koç Adliyede Verdiği Yeni İfadede Ankara'daki Gizli Görüşmeyi İtiraf Etti
- Murat Kurum Türkiye'nin Konut Üretiminde Dünyada Bir Numara Olduğunu Söyledi
- Akçadağ'da 57 Sulama Havuzu İçin Çalışmalar Başladı
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.