dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2445.6
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64191.64$

Kontrol bizde!


Kontrol bizde!
Kurban Bayramı için tedbirleri artıran Yeşilyurt Belediyesi, paylaşım ve sosyal dayanışmanın yoğun şekilde yaşandığı bir bayram idrak edilmesi için kolları sıvadı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kurban Bayramı’nı hemşerilerimizin en huzurlu şekilde idrak etmeleri için gereken tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için bayramın sonuna kadar görev başında olacaktır
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Paylaşımın ve sosyal dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Kurban Bayramı'nı hemşerilerimizin en huzurlu şekilde idrak etmeleri için gereken tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için bayramın sonuna kadar görev başında olacaktır” dedi.
Yeşilyurt'ta huzurlu, mutlu, sağlıklı ve güzel bir bayram tatilinin yaşanması adına bir dizi tedbirler aldıklarını ifade eden Başkan Çınar, “Bayramın bayram tadında yaşanması adına Yeşilyurt'ta tüm tedbirler üst seviyeye çıkartılacak, halkımız huzur ve mutluluk içerisinde bir Kurban Bayramı yaşayacaktır. Temizlik, Zabıta, Çevre, Veterinerlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bayram süresince görev başında olacaktır. Bayram öncesinde cadde ve sokakların temizliğine yoğunlaşan ekiplerimiz, bayram boyunca da hem kurban kesim yerlerinde hem de çöplerin alınmasında aralıksız mesai yapacaklar” dedi.

9003_12

GÜZEL BİR ATMOSFER OLUŞACAK
Görevlendirilen personelin kesim noktalarının temizliği, kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili derhal müdahalede bulunacağını anlatan Başkan Çınar, “Çöp toplama araçları da kurban atıklarını toplamak için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecektir. Vatandaşlarımızın başta bayram namazı olmak üzere vakit namazlarını sakin ve güzel bir atmosferde eda edebilmeleri için camilerimizi temizleyerek, gül kokusu sıkacağız. Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir ortamda yapmaları için mezarlıklarımızda temizlik ve bakım çalışmalarına özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın bayram için alış verişlerini yaptıkları pastane, lokanta ve market gibi işyerlerinde denetimleri yoğunlaştırdık. Mutlu, huzurlu ve güvenli bir bayram için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bizlerde sürekli sahada olup, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönüle bir bayram yaşayacağız” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!