Kültür A.Ş'den, Büyükelçiliklere Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, 10. Tarım Fuarı öncesi Endonezya, Filistin, Kırgızistan, Kosova, Makedonya, Malezya, Romanya ve Yunanistan Büyük elçiliklerini ziyaret etti.
Malatya'yı ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak için çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, 10. Tarım Fuarı öncesi hazırlık çalışmalarını hızlandırdı ve Endonezya, Filistin, Kırgızistan, Kosova, Makedonya, Malezya, Romanya ve Yunanistan Büyükelçiliklerini ziyaret etti. Büyükelçilere, Malatya'da yapılacak olan kültürel faaliyetler anlatıldı.
Malatya'nın tanıtımına katkı sunmak ve uluslararası düzeyde tanıtılması amacıyla çok boyutlu ve planlı görüşmeler, organizasyon ve fuarlar düzenlediklerini belirten Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Büyükelçilikleri ziyaret ederek hem Malatya'nın kültürel değerlerini anlattıklarını hem de Tarım Fuarı'na ve 2016 yılında yapacakları kültürel etkinliklere davet ettiklerini ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Suç Haritası Yeniden Yazılıyor! 2022’ye Göre Düşüş Yüzde 65’i Aştı
- Çadır Dönemi Bitiyor! Kalıcı Taziye Evleri Mahallelere Yayılıyor
- Çatışma Bölgeleriyle Bağlantılı 19 Şüpheli Gözaltında!
- Kalleş Saldırının Ardından 27 Gözaltı! Aile Dahil Herkes Takipteydi
- Malatya’da Eğitimin Nabzı Tutuluyor! Sınıflarda İlk Ders Heyecanı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.