MABESEM'den el sanatları sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tarafından El Sanatları Atölyesi Performans Sergisi düzenlenen törenle açıldı. 1 hafta boyunca açık kalacak sergide yüzlerce eser sergileniyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) tarafından El Sanatları Atölyesi Performans Sergisi düzenlenen törenle açıldı. 1 hafta boyunca açık kalacak sergide yüzlerce eser sergileniyor.
Şehit İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağındaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen serginin açılış törenine Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile kursiyerler ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, geçtiğimiz günlerde Çini Atölyesi Sergisini düzenlediklerini anımsatarak, "Bu hafta boyunca da El Sanatları Atölyemizin eserlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Sergimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Daha sonra serginin açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi.
Sergi, 29 Mayıs tarihine kadar ziyarete açık olacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Karacabey Hipodromu Saniyeler İçinde Milyonluk Satışlara Sahne Oldu
- Battalgazi İlçesinde Görevini Yapan Din Görevlisinin Burnu Kırıldı
- Valilik Harekete Geçti ve Geçici Barınma Merkezlerinde Kurallar Yeniden Yazıldı
- Akçadağ İlçesinde İmzalar Atıldı: Öğretmen Evinin İhalesi Resmen Tamamlandı
- Saray Mahallesi Eylül Ayında Teslim Ediliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.